Коли под наем в София – цени и разнообразие

коли под наем софия

Важен момент в живота на човек, е тогава, когато вземе решение да се премести да живее в друг квартал, град или държава. Целият този процес е свързан с превозването на огромно количество багаж – техника, дрехи, мебели, вещи от битов характер. За жалост това са неща, които не бихме оставили в жилището, което напускаме. Именно тогава коли под наем в София са идеалното решение, а цените са разумни и достъпни.

Коли под наем в София – цени и многообразни автомобили

В рент а кар имаме възможността да се сблъскаме с многообразни автомобили – джипове, миниванове, бусове, леки автомобили, лимузини, ретро шедьоври и какво ли още не. Стараейки се да задоволят предпочитанията и на най-капризните си клиенти, те са ни подготвили богата и колоритна селекция от множество превозни средства. Както се казва : „За всеки по нещо“.

Цената, която ни предлагат е без лимит на изминатите километри и включва пълно автокаско, гражданска отговорност, денонощна пътна помощ, техническа поддръжка на автомобилите, както и платена пътна такса. Доставката и прибирането на колата в София и извън рамките на града, се извършва от служител на фирмата, като услугата не се таксува допълнително.

Предимства и недостатъци

Ще започнем с предимствата от това да наемете кола под наем в София на изгодна цена, тъй като недостатъци липсват. При проявено желание от страна на клиента, фирмата осигурява квалифициран шофьор, който да се грижи за нашето високо ниво на комфортно по време на пътуването.

Имаме възможността да заявим и допълнителни предпочитания. Ако пътуваме с бебе или малко дете, служителите от рент а кар осигуряват за нас детска седалка. В случай, че не сме наясно с пътищата, които следва да пропътуваме, бихме помолили за джи пи ес устройство, което да ни напътства в правилната посока. А недостатъци ни е трудно да изброим – както вече споменахме – съществува дефицит, относно тях.

Лукс и комфорт в едно

Залагайки на коли под наем, ние не само се освобождаваме от ангажимента да извършим нужната поддръжка на своя личен автомобил, но и притежаваме правото и привилегията да избираме сред огромно разнообразие от луксозни превозни средства. Всяко едно от тях е добре изглеждащо и притежава пълна надеждност.

Създаденото удобство да избираме сред множеството коли по наем в София, на изключителни цени, е едно истинско удобство за всеки себеуважаващ се шофьор. Благодарение на надеждните и лъскави автомобили, ще бъдем абсолютно сигурни, че ще получим най-добрите условия за пътуване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *