Да забравим за кражбите

da-sprem-krajbiteЗвучи абсурдно да считаме, че престъпността ще намалее, че домът и офисът ни ще бъдат защитени и сигурни, само защото на нас ни се иска да вярваме в това. Реалистичният подход към тази ситуация е да се погрижим сами за имуществото си. Да помислим за охрана е приоритет номер едно.

Какво предлага пазарът? Фирмите, които осигуряват цялостни решения са доста. Отделете време и потърсете добри отзиви за някои от тях, за да сте сигурни, че може да разчитате на най-доброто.

Повечето дистрибутори на охранителни системи са се фокусирали в най-новите технологични разработки. Една от тях е системата за заключване с чип. Тази иновация, вече е монтирана на много жилищни входове, частни домове и офиси. Доказаната във времето и практиката, системата за заключване с чип, напълно отговаря на съвременните нужди от защита.

Плюсовете са доста. Някой от тях са, разбира се, по-приоритетни.

След поставянето на заключване с чип от Optima11.com, престъпността, кражбите и влизането с взлом са снижени до нула. В крайна сметка това е основното, заради, което потребителите се възползват от този тип охранителна система. Все повече домакинства споделят, че след наличието на чип устройство, входа на кооперациите им е едно от най-сигурните места.

Крадците подминават този тип заключване, тъй като знаят, че е трудно и невъзможно да останат незабелязани в борбата си с този тип заключалки.

Друг плюс на системата е нейната мобилност.

Систематап може да бъде монтирана на всяка врата. Стига вратата да е здрава и надеждна, устройството ще работи безпроблемно. Имайки предвид, че която и да е ключалка поставена на паянтова врата не представлява препятствие за крадците, добре е да направите сметка, с каква врата разполагате за поставянето на заключване с чип.

Идеалният вариант е метална врата, която е солидна и здрава. Ако не разполагате с такава, замислете се дали има нужда от подмяна на наличната врата и чак тогава преминете към покупката на система за заключване с чип.

Друга черта на тази мобилност е възможността за бърза реакция при загубен или откраднат чип. Ако се намирате в подобна ситуация, не изпадайте в паника. Системата е така програмирана, че може всеки един момент да „изключите” даден чип от нея. Това означава, че установявайки липсата на своя ключ – чип, трябва незабавно да се обадите на сервизната фирма и те да извадят от въведения списък, вашият чип. Така, попаднал в недоброжелателни ръце, чипа, няма да има възможност да действа и съответно да отключи входната врата.

Охраната с този тип системи е изключително надеждна и ще Ви осигури сигурност дори, когато сте извън дома.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *