Искам да купя интериорни врати, но не знам какви

Ако голямото разнообразие от интериорни врати на българския пазар ви обърква, то ние ще ви съдействаме да селектирате най-добрите продукти, с чиято помощ ще дадете завършен вид на дизайна в дома ви. За съжаление не знаем с какви финансови средства разполагате, за да предложим точно определен продукт, така че правим преглед на актуалните възможности.

Най-търсени са стандартните интериорни врати от естествен фурнир, тъй като са много красиви и функционални. Тъмни или светли те спомагат за вътрешния дизайн на жилището ви по един уникален начин. Собствениците на апартаменти получават висока доза лукс и се чувстват комфортно, когато монтират подобни врати в хола, кухнята, детската стая или спалнята.

Разбира се, има и по-нестандартни решения от сорта на сгъваеми и плъзгащи се врати. С тях увеличавате пространството в дома си и му придавате източен стил. Тези врати се правят от специална пластмаса, която издържа десетки години, без да загуби от качествата си.

На мода днес са вътрешните врати от дърво и стъкло. Тази комбинация е супер актуална, тъй като крайния ефект е повече от добър. Стъкленото покритие на вратите може да бъде в различни геометрични форми – кръг, правоъгълник, квадрат, ромб и така нататък. Стъклото най-често е матово, за да не се вижда какво се случва вътре в даденото помещение.

За щастие чрез модерните технологии се постигат истински чудеса. Дървото, от което са изработени вратите не подлежи на надраскване от домашни любимци и запазва вида си дълги години. За разлика от по-старите модели врати, които изискваха едва ли не постоянно боядисване или лакиране, новите не налагат толкова честа и трудоемка поддръжка.

И, понеже знаем, че главната ви идея е вътрешните врати да паснат на останалите ви мебели, е добре да потърсите съвети от експерт по дизайн на интериора. Той ще състави подробен план, който включва избор на цветове, разположение на вратите, добавени декоративни елементи и прочие. Тези услуги не са чак толкова скъпи, така че не се притеснявайте да ги използвате.

В краен случай просто занесете снимка на жилището във фирмата, от която се каните да купите интериорни врати. Консултантите ще изберат точния продукт вместо вас, за да останете напълно доволни от инвестицията си. Ние ви пожелаваме успех с обзавеждането на дома ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *