Няколко идеи за коледен подарък на любимата жена

Съвсем скоро наближават коледните и новогодишни празници а много от господата все още не знаят как да зарадват половинката си. Вярно е, че и ние жените не сме никак лесни за впечатляване, но понякога е добре и мъжете да впрегнат малко въображението си и да прочетат мислите на любимата жена. Сега ще споделя някои идеи, които може да помогнат на някого да подбере правилният коледен подарък.

  • подарете часовник на любимия човекИзящно бижу или часовник – при вида на красиво бижу всяка жена остава без дъх. Ако и материалът от който е изработено то бъде скъп и привлекателен това е още един плюс за вас. Много от дамите обичат бижутата които носят да са единствени и неповторими. Ако имате възможност поръчайте подарък, който е бутиков и няма втори като него. Придружен и с необходимия сертификат това определено ще е много добро попадение. Освен бижу подходящ подарък за любимата жена е и красив и стилен часовник. Добре е да е на известна марка за да има още по-голяма тежест. Цената разбира се няма да е никак ниска, но какво е тя в сравнение с това да зарадвате най-прекрасната жена на света.
  • подарете качествена козметикаКачествена козметика – суетата е присъща за всяка една жена. При някои е по изявена, при други не толкова но определено обичаме да се глезим с качествена козметика. Напоследък е много актуално да се пазарува био козметика на известни марки, като например biolifecosmetics. Предимството им е голямо защото се използват натурални съставки без наличието на химични съставки, които не са полезни за кожата ни. Има различни био козметични продукти. Може да изберете между различни кремове за тяло и лице.
  • подарете масаж на любимия човекСпа почивка – може да организирате за своята половинка релаксиращ спа уикенд. Масажите и релаксиращите процедури със сигурност ще допаднат на дамата. Избор за това, къде да идете е огромен. Може да отидете на море или планина. В случая по повод коледните празници може да заведете любимата някъде в планината и да съчетаете спа уикендът с каране на ски или снауборд.
  • таблет или смартфонТаблет или смартфон – модерните устройства като таблети и привлекателни смартфони са предпочитан подарък от много дами. Разнообразието е огромно и модели и марки може да подберете според желанието и нуждите на половинката ви. На пазара вече се предлагат и много аксесоари в типично женски цветове като бяло и циклама.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *