Разнообразие в конвекторните уреди на пазара (АДАКС).

Heating radiatorСъветът на специалистите в избора на подходящи конвектори за дома е да отделите достатъчно време за фаза проучване. Пазарът на конвектори е доста богат и предложенията на производителите покриват почти всички желания и нужди на своите клиенти. Така че, въоръжете се с търпение и потърсете най-добрия вариант за вас.

Едни от най-значимите по важност параметри, с които трябва да се съобразите в избора на конвектори са: цена, марка, технически параметри и особености на пространството, в което ще бъдат монтирани. Списъкът не е малък, но и предложенията на пазара са многообразни. Така, че дори и възможностите ви да не са безкрайни и да се спрете на по-нисък ценови клас, то пак ще успеете да намерите своя модел в магазинната мрежа.

Високотехнологичните модели имат своята дългогодишна история. Клиенти споделят положителната си оценка за норвежката марка ADAX. Като че ли звучи логично, в страната с най-студена зима и продължителни ниски температури да бъдат изобретени и най-добрите конвектори от Konvektori.org! Изобилието в предлаганата гама е голямо.

Производителите и доволните клиенти споделят тайната на успешната марка ADAX. Тя се крие в изключителната икономичност на конвекторите. Това е основна точка в решението да обзаведем дома си с нов нагревател, но и едновременно да спестим средства от сметките за ток. Добре изчисления терморегулатор осигурява голям процент от намалението на сметките за електричество.

Говорейки за плюсовете на уредите ADAX , трябва да отбележим голямата площ на топлоотдаване, като „запазена” марка на норвежкия производител. Тази площ осигурява доста интензивна конвекция, което позволява на уреда за кратко време да загрее значителни квадратури. И това, не е всичко – притопляйки помещението, конвекторите ADAX, осигуряват равномерно разпределение на температурата в цялата стая. Ефектът „студени крака” например е минимализиран до нула.

Разработките в моделите конвектори са наистина високотехнологични. Това доказва и едно от най-добрите технически въведения в уредите – микропроцесорна приставка. Тя позволява икономичен режим на работа. Така конвекторът работи на ниски обороти, поддържайки постоянна по-ниска температура, докато дома е празен или докато хората, в него се радват на нощна почивка. Този режим на работа позволява здрав и приятен сън, което е гаранция за доволството на клиентите, които вече са го опитали. Конвекторите от този клас спестяват до 30% от разхода за ток, без това на е в ущърб на домашния комфорт.

В рамките на българският пазар, производителите ADAX са познати и с моделите си NEO, GLAMOX и STANDАRD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *