Красиви рокли големи размери

Вие харесвате красиви памучни рокли – пълнотата не трябва да е причина да се отказвате. Дизайнерите много харесват памучните платове и предлагат на пищните дами красиви рокли големи размери.

Предлагат се строги делови модели, леки цветни за лятото и плътни рокли за прохладно време.

Предимствата на памучните платове е, че позволяват да се подчертаят плюсовете на пълните фигури и да се скрият недостатъците им. Превъзходно стоят на фигурата, като приятно я обгръщат.

Много добре изглеждат пълните девойки и жени, облечени в рокли големи размери от памучен плат, подчертаващи женствените извивки.

При избор цвета на роклята трябва да се изхожда от стила и предназначението. За делови варианти се избират нюанси на сиво, кафяво, маслинено, а така също и черния цвят.

За всекидневни рокли големи размери подхождат свежите цветове. Могат да се изберат и рокли-туники, които много добре се съчетават с панталони.

Ефектни са модните рокли големи размери, изпълнени във вечерен вариант. Повдигнатата талия подчертава красивите гърди, а ниско падащите драпирани гънки маскират изпъкналия корем и пищните бедра.

Ако искате да скриете излишно пълните ръце, то това може да направите с помощта на ръкави с три четвърти дължина.

Цветовата гама е от значение за облеклото на закръглените дами. Правилното съчетание на цветовете помага за намаляване обема и прави фигурата да изглежда стройна. Не трябва да се ограничават с едноцветни дрехи с тъмни цветове – това е скучно и не е красиво, облеклото трябва да бъде с допълващи се цветове.

Жените с големи форми изглеждат добре в сиво, зелено, кафяво, винено, виолетово – цветове, които великолепно допълват ярките и контрастни аксесоари.

Не се препоръчва използването на контрастни дрехи за горна и долна част – това визуално разделя фигурата на две части и се добавят килограми.

Материалите, от които се правят роклите, трябва плавно да очертават силуета, добре да задържат формата си и да не стягат тялото.

Не се препоръча девойките със закръглени фигури да носят блузи, вкарани в панталон или пола, а така също да се обличат с тесни дрехи от твърди материи.

Блузи с V-образно деколте, прави поли с дължина под коляното, панталони с прав силует, удължена жилетка, красиви туники и рокли – това са правилните модели дрехи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *