Металните врати за жилищни входове

Ако сте взели решение да подобрите сигурността на Вашия дом, то неминуемо Ви съветвам да разгледате пазара на метални врати. Предложенията са много, стилът, дори цветът може да бъде персонализиран и съобразен с нуждите, които имате. Отделете време и се запознайте с новостите в технологиите при изработката на металните врати.

В общи линии металните врати са съобразени с вида на помещението, което ще охраняват. Апартамент, мазе, таван, магазин или вход на жилищна кооперация. Изборът зависи от това, къде желаете да поставите вашата бъдеща метална врата.

Моделите, които са предвидени за жилищни входове са разнообразни. Най-доброто, което пазарът предлага е високо съчетание от надеждност и лесна експлоатация. Има модели с и без вградени пощенски кутии. Тези с вградени пощенски кутии са изключително практични и осигуряват допълнителна икономия за собствениците, тъй като не купуват пощенски кутии допълнително.

Металните врати за жилищни входове са направени от два листа, метал с дебелина 1,5 мм. Предлагат се и варианти със стъклопакет и решетка. Какво би била вратата без надеждно заключване? Този модел метални врати са предвидени да бъдат допълнително оборудвани с електронно заключване с чип. Към технологията са прибавени магнитни брави, с висока сила на затваряне – до 300 килограма.

Входната врата трябва да бъде тиха. Това е едно от изискванията на съвременния купувач. Особено ревностни са собствениците на първия етаж на кооперацията, на които се налага денонощно са слушат кой влиза и кой излиза. За това, вратата е снабдена с плавно и безшумно отваряне затваряне.

Металната врата е съобразена с нуждата на потребителите от домофона система. Съвременните входни врати са предлагат възможността за свързване с наличната домофона система.

С плюсовете на електронното заключване с чип, входа на Вашата кооперация ще бъде надеждно защитен и никой крадец няма да се осмели да влезе с взлом.

Как стоят нещата с цената? Често клиентите започват именно от нея своето търсене. Цените на подобни метални врати варират от 150 до 200 лева на квадратен метър. В тази цена влизат демонтирането на старата врата, доставка и монтаж на новата врата, пощенските кутии и боядисването са допълнително платени, но на много преференциална цена. Изобщо, целия сервиз и монтаж са осигурени в тази пакетна цена.

Ако до сега Вашата кооперация Ви се е струвала едно сиво и скучно място, то след поставянето на нова водна врата ще влизате с нетърпение във Вашия блок. Поддръжката и гаранцията се поема от сервизната фирма. Не наложително да се грижите, за каквото и да е.

Сигурността е най-важна. Подарете на Вас и близките си спокойни дни и нощи, без да се страхувате от крадци и натрапници всяка минута. Вие и Вашия имот го заслужавате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *