Погрижете се за своето имущество

Срещу набезите на крадците има решение от ново поколение. Това е поставянето на система за заключване с чип на входната врата. Много домакинства вече преминаха на този тип заключване поради множеството доказали се във времето преимущества. Интересното при тази система е, че тя предлага висока надеждност на много ниска цена.

Ще разгледаме някои от плюсовете на заключването с чип на входната врата.

Първи и най-открояващ се позитив е достъпната цена. Системата се предлага в параметрите 350-400 лeвa. Срещу тази сума Вие и Вашите съкооператори получавате сигурност и висок стандарт. Сервизната дейност изцяло се покрива в рамките на цената и може да разчитате на качествена инсталация на системата за заключване с чип, както и последващ сервиз, от фирмата, която предлага услугата.

Втори безспорен плюс при този модел на заключване е неговата висока функционалност при каквито и да е обекти. Те могат да бъдат жилищни входове, офиси, магазини и частни домове. Не е от значение какъв е потокът от хора и колко домакинства ще се възползват от удобството на системата.

Трети позитив е лесната инсталация, която не налага смяна на входната врата. Не е нужно да инвестирате средства в нов вход, а просто да разчитате на съществуващата врата. Системата е компактна и лесна за инсталация. Тя може да бъде поставена и на най-обикновената метална врата и да работи също толкова надеждно, колкото и при всеки друг по-скъп модел врата.

Колко могат да бъдат чиповете? Отговорът е : колкото чипове са необходими за удобството и личното притежание на всеки жител в кооперацията. Заключването с чип дава уникалната възможност да бъдат предоставени предварително заявени чипове в необходимото количество. Те винаги могат да бъдат допълвани с нови при нужда. Така максималното количество на практика е неограничено.

Към този плюс влиза и възможността сервиза на чиповете да гарантира още едно ниво на сигурност, в случаите, в които наемател напуска дома или някой е загубил своя чип. Към сервизната фирма се подава информация за „невалиден” чип и тя изключва правата му за достъп. Така много кооперации се справят с текучеството на наематели, които са притежавали чип за достъп, но са напуснали сградата. Или варианта, в който Вие или друг член на домакинството е загубил своята връзка с ключове и чипове. Тази възможност превръща системата за заключване с чип в изключително практичен вариант за охрана на вашето имущество.

Технологиите, които съвременните разработки предлагат са достъпни и изключително надеждни. Ако все още не разполагате с решение за охрана на личната си собственост или обществената сграда, в която живеете, помислете и потърсете най-доброто на пазара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *