Трикотаж и трикотажни неща – хитът на зимата

Известни дизайнери и модни къщи единодушно решиха, че практичността, топлината и красотата могат успешно да съчетават през зимата неща и аксесоари. Изборът на топли плетени неща през този сезон, както никога варира, тъй като основна модна тенденция казва, че модата трябва да е “топла” и “удобна”.

Забравете за сложните декоративни елементи и високи токчета, лаконични форми в миналото. Тази зима тенденцията е практична и на пластове. Комфортът в името на красотата вече не може да се жертва.

Симфонията звучи мощно като полифония тази зима. Придържайте се към прости модни съвети в избора на плетени неща. Те ще ви помогне да създадете перфектния зимен гардероб.

Ажурна плетиво – често може да създаде романтичен образ през зимата. Обачекомбинирането му с въздушна дантела, ще помогне да решите този проблем. Отворените текстури не само правят костютираното облекло, но и топло, независимо от видимата му прозрачност. Нещата на този вид плетене изглежда перфектно в ансамбъла с дънки, ефирна пола или рокля с тясна кройка.

Плетените пуловери в стила на “извънгабаритни” (умишлено обемни неща) са на върха на популярността. През зимата подобен гардероб изглежда по-подходящ от всякога и се носи с още по-голямо удоволствие.

През този сезон дизайнерите предполагат, че дават предимство на суровите неща на задържани и спокойни нюанси: бежово, светло розово или кремаво. Въпреки “безформеността” на нещата от този стил, тези цветове ще помогнат да се направи образа нежен и женствен.

Пуловерите от мохер: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/блуза-от-мохер, “прекалено големи” са чудесен материал за модните експерименти. Съчетавайки ги с различни аксесоари и бижута, може да създадете нови и уникални изображения. Например, в комбинация с яке, тесни чорапогащи или клин, съчетани с масивна огърлица. Така може да се носят всякакви трикотажни дрехи.

Тъкани от различни текстури и силуети сега комбинирани с дантела, сатен или коприна вложки, които са склонни да създадат илюзията за износени пуловер, ризи или блузи.

Комбинирайте елементи от гардероба – плетени с дънки, за да получите най-стилен образ. И чрез комбиниране на полата от шифон или дантела с груби плетени неща, ще проигравате с контраста, създавайки една незабравима и лека форма на изображението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *