Хлебомор – лесен за употреба и с отлично действие

хлебомор

Малко са препаратите за борба с хлебарките, предназначени за непрофесионална употреба, които наистина действат, но за Хлебомор можем да кажем, че определено е от добрите инсектициди. Различното при него е високото съдържание на активно вещество, което в този случай е фипронил, срещу който тези упорити вредители все още не са успели да развият резистентност.

Друга особеност на гел против хлебарки Хлебомор е възможността за директна употреба. Няма да ви се налага да го дозирате, смесвате и нанасяте чрез специална техника или методи, защото той е създаден с идеята да се използва от хора без нужната екипировка и умения. Това е класически препарат срещу хлебарки за домашна употреба.

Добре разработен начин на употреба

Предимството на Хлебомор е в различния начин на употреба. Докато повечето инсектициди се нанасят чрез опръскване, обмазване или се поставят на стратегически места, то този химикал се нанася по много добре прецизиран начин. Хлебомор се предлага в спринцовка, с помощта на която се обработват много малки участъци от жилището.

Нанесен по този начин, препаратът няма да цапа дома ви и да създава риск за здравето на вашите деца и домашни любимци, защото вместо открито разпръснат по пода или около мебелите, той ще остане скрит в миниатюрни процепи или недостъпни места, където ще престои достатъчно дълго, за да унищожи цялата популация на вредителя.

Основен проблем при третирането срещу хлебарки е краткият престой на използвания препарат. Хлебомор се нанася така, че няма опасност да бъде премахнат при почистване или да бъде намалено неговото действие, заради запрашаване на обработения участък или поради други причини.

Този препарат има огромни предимства пред повечето инсектициди за свободна употреба, защото от една страна свежда рисковете за здравето на обитателите до минимум, а от друга, остава да действа достатъчно дълго, за да унищожи огромната армия от хлебарки.

Продължително убиващо действие

Нанесен на подходящите места, Хлебомор остава активен в рамките на един месец, след което при нужда може да се направи повторна обработка, до постигане на желания ефект. Действието на препарата е бързо, но за да се унищожи една мощна армия, каквато хлебарките много бързо създават е нужно повече време и много търпение.

Ефектът от употребата на този гелообразен продукт ще се забележи в рамките на 6-8 дни от първото нанасяне, като сериозни поражения върху числеността на насекомите може да очаква едва след една – две седмици. Не бързайте да обявявате Хлебомор за неефикасен, ако не видите нужния резултат още на другия ден, защото борбата с този вредител е много трудна и продължителна.

Хлебомор е достъпен за всички желаещи да се избавят от хлебарките в своите домове или друг вид помещения. Той е одобрен от здравните органи за свободна продажба, но не очаквайте да го намерите в аптеките и дрогериите, а го потърсете в специализираните магазини и при фирмите за борба с вредителите, като това можете да направите и изцяло онлайн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *