Как да обновим гардероб с дребни артикули от железарията

Железария

В наши дни в търговската мрежа има огромно разнообразие от мебели, но за огромно съжаление, те рядко достигат качеството на онези, които са се произвеждали в миналото.

Днешните мебели, компенсират с красота и стилен дизайн, но това не винаги може да компенсира липсата на здравина и недостатъчната устойчивост на амортизация.

В същото време, старите мебели се амортизират и ако искате да им вдъхнете нов живот, трябва да помислите как да ги освежите и на какво точно да обърнете малко по-специално внимание.

Подменете дръжките

Ако искате да освежите и реновирате стара секция или гардероб, трябва да помислите на първо място за това, което се въвежда на пръв поглед, а именно – за дръжките.

Подмяната на старомодните дръжки с нови и по-хубави определено ще вдъхне нов живот на стария ви гардероб (нови интересни идеи можете да видите във всяка една добре заредена железария, включително и онлайн в магазин HomeTools.bg).

Подмяната на старите дръжки с нови ще свърши половината работа по реновацията на вашия стар гардероб.

Подменете пантите

Смяната на старите панти с нови е от голямо значение за това как усещате стария гардероб или секция. Вратите ще се отварят и затварят плавно и приятно, а това ще ви позволи да се насладите на самото ползване на въпросната мебел.

Пантите можете също да изберете от всяка една железария. Предлагат се различни модели, в зависимост от типа отваряне и затваряне, но тъй като реновирате стар модел гардероб, вероятно ще ви интересуват класическите варианти.

Пребоядисване или кантоване

Съществуват различни типове бои, с които можете много лесно и ефикасно да пребоядисате дори и съвсем гладката повърхност на гардероба или на старата секция.

Много хора използват добре познатите тебеширени бои, които са лесни за нанасяне върху гладки повърхности, но има и много други варианти, които можете също да изберете.

Една от възможностите, например, е да поръчате кантиране на гардероба или секцията. Ако старите плоскости са в много добро състояние, можете просто да поръчате от някоя специализирана фирма да направят това.

Цените за тази услуга са много добри, при което лесно ще накарате старата мебел да стане неузнаваема. Тя ще бъде покрита с нов кант, който ще я промени драстично или просто ще я освежи според вашия избор.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *