Стойка за балони – как да разнообразим украсата и празника

Стойка за балони

Балоните са неизменна част от всеки наистина специален повод. Затова и професионалната декорация на събития се издигна до такива висоти, провокирано от голямото търсене на нова и интересна украса, която да внесе допълнително празнично настроение.

Един незаменим помощник на декораторите в тази насока е именно стойката за балони. Декорирането ви се отдава и имате желание да пробвате ново начинание като любител декоратор? Ето какви стойки за балони може да ви потрябват за целта.

Стойка за балони в готова форма

Звезда, сърце, арка – това са най-популярните форми за стойка за балони, които може да закупите. Те ще ви улеснят доста в построяването на специална рамка от балони. За тях ще са ви необходими и държачи за балони, с помощта на които лесно и бързо ще можете да закачите балони от всяка страна на рамката, така че да се получи богата и плътна балонена украса в симетрична форма.

Те са страхотно решение за повод, на който ще се правят доста снимки, тъй като създават допълнителна ефектност на украсата.

Стойка за балони с основа

Това са по-малки стойки, които са с вертикално разположени пръчки или пръти, на върха на които са разположени държачи за балоните. В долния край на стойката е разположена плоска основа, която позволява стойката с балоните да бъде поставена на равна повърхност. Идеални са за поставяне на маса.

Един от най-популярните типове стойки тук са с няколко разклонения за балони, които формират своеобразен балонен букет. При подходяща аранжировка това е доста ефектно решение и е идеално за създаване на празнично настроение.

Такива може да закупите дори и онлайн. Освен че цената е доста изгодна, на един от най-добрите български онлайн магазини за парти украса Dara.bg може да откриете и стойки за балони със светеща основа, която създава допълнителна ефектност и краски.

Предимство на тези стойки е, че могат да се използват и за застопоряване на балони с обикновен въздух.

Стойка за балони с тежест

Тази хоризонтална стойка за балони с основа е подходяща за по-големи балонени конструкции, изискващи по-голяма стабилност на основата. Тя е идеална и за балони, пълни с хелий. В Dara.bg се предлагат и такива като незаменим елемент от истински незабравимото парти.

Изберете един вид стойка за балони или комбинирайте няколко такива за направата на перфектната украса.

Имайте предвид, че рядко стойките се продават заедно с балони, така че преценете цената на артикула и от тази гледна точка. Насочете се към качествени стойки, които ще може да използвате многократно, за да бъде покупката рентабилна.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *