Базални импланти връщат вашата усмивка

По отношение на красивата усмивка е изписано много. Тя е съвкупност от чар, настроение и не на последно място здрави зъби. Ако сте загубили частично или напълно зъбите си, трябва да се насочите към конкретно решение, което може да бъде частична протеза, фасети и/или зъбни импалнти. За последните решихме да пишем в тази статия, която ще ви бъде много интересна.

Не са малко тези, които залагат на базални импланти за лечение на липсващи зъби. Базалната имплантология нашумя доста в България, тъй като предоставя на пациентите бърз и лесен начин на лечение. Буквално за няколко дни, ще се снабдите с нова фасада, но и значително ще подобрите дъвкателния рефлекс. Всичко това са все причина да потърсите този вид импланти.

Ясно е, че липсата на повече от един зъб в устата ви, може да се отрази негативно на социалните ви контакти. За това свидетелства факторът срам, който трудно може да се преодолее. Зъболекарите предлагат най-различни решения, но имплантирането остава един от най-добрите начини за справяне със ситуацията. А сега нека напишем нещо и за цените.

Колко струва лечението с базални импланти?

Базалните зъбни импланти в сравнение с конвенционалните, се предлагат на много достъпна цена. Ще се запитате, защо те са по-евтини, но ние ще ви дадем светкавичен отговор. Ниската цена на така наречените BOI импланти се дължи на по-краткото лечение. Те се приспособяват по-бързо към организма, така че не е необходимо да посещавате десетки пъти специалиста.

Класическите зъбни импланти струват скъпо, тъй като пациентите плащат отделни такси за допълнителни посещения в стоматологичните кабинети. При базалните варианти, не се налага да ходите при стоматолог повече от пет пъти. Ето защо и цената им е сравнително поносима.

Да, лечението на обеззъбени пациенти, не е от най-евтините, независимо за какъв вид дентални импланти става въпрос, но пък тази инвестиция е дълготрайна и полезна за вас.

Какви се преимуществата на BOI имплантите?

Едно от предимствата на базалните зъбни импланти е, че те са по-евтини от останалите, както стана ясно от горните редове на тази статия. Няма да пропуснем обаче и фактът, че тези импланти се понасят бързо от организма, не създават проблеми и лечението се извършва значително по-леко, отколкото при другите съществуващи видове дентални импланти.

Това е, което искахме да споделим с вас, може би ще имате и допълнителни въпроси, но те трябва да се зададат на конкретните специалисти в кабинетите по базална имплантология.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *