Био баланс и здраве

Доброто здраве може да се осигури сам със здравословно хранене, което предоставя на организма всички необходими хранителни вещества в нормално съотношение. Въглехидрати и белтъчини, витамини и минерали да са в оптимално съдържание. За всичко това допринася и Био баланс, който представлява балансирано съотношение между разтворими и неразтворими влакна. Пектиновото съдържание в него е високо, което гарантира нормалното ниво на холестерола и предпазва от атеросклероза.

Получава се от растителни продукти, което го прави широко приложим. Смесените по определен начин растителни суровини влияят добре върху нормализиране теглото на човек. Излишните килограми се свалят без излишни диети и вредни последствия.

Действието на неразтворимите влакна в Био баланс позволяват храната бързо да се усвоява и да не се задържа в стомашно-чревния тракт. Токсичните елементи се изхвърлят от организма благодарение на съдържащия се пектин. Дебелото черво е винаги добре почистено при употребата на този уникален препарат. Употребата му доставя достатъчно фибри за добрата работа на организма.

Подбраният състав и правилното съчетаване на растителната суровина в Био баланса нормализира съдържанието на захар в кръвта, повишават нивото на добрия холестерол, доставят необходимата доза за деня фибри. Естествените растителни компоненти не съдържат глутен и за това са подходящи за всеки организъм. Те увеличават чувството за ситост, понижават чувството на глад, регулират функцията на червата.

Завишеното приемане на калории води след себе си отрицателни последици – високо кръвно налягане, отлагане на мазнини в областта на талията, повишава се захарта в кръвта, а от всичко това се повишава риска от сърдечно-съдови заболявания. Био баланс е лесен начин за регулиране на теглото, което намалява риска от свързаните с излишните килограми заболявания. Химическият състав на кръвта се подобрява и с това състоянието на целия организъм.

Био баланс може да се приема от деца и възрастни. За приема няма противопоказания, а само е необходимо да се определи подходящата доза. Дозировката е съобразена с теглото и е добре да се консултирате с лекар преди началото на употребата.

Повече информация може да откриете в интернет и в различните сайтове за този уникален продукт. За всичко, свързано с ползата от употребата може да се консултирате със съответните специалисти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *