Защо определяме базалнитеимпланти като специални?

Базалнитеимпланти не са като всички други. Те се различават със своята специална конструкция, в която са вложени здрави и надеждни материали. С тях възстановяването на липсващи зъби става по-бързо от очакваното, а пациентите остават доволни от начина на лечение, който не е свързан с тежки оперативни процедури, болки и притеснения.

Лечебните процедури включващи традиционни импланти могат да траят цял месец. Това отблъсква хората от тях, тъй като те искат по-скоро да получат нови конструкции със зъбни протези и всичко необходимо. Тук се намесват базалнитеимпланти, при които лечението трае не по-дълго от пет дни, а това е повече от добра новина за нетърпеливите пациенти.

Именно заради по-краткия срок на зъбно възстановяване с базалниимпланти идва и по-ниската цена на продукта. Разбира се, инвестицията в здравето ви не е маловажна, така че си заслужава да я направите, ако искате да повишите самочувствието си и да изглеждате добре.

И, макар че специалистите твърдят, че всички видове импланти могат да се интегрират в кортикалната кост, то базалните варианти са специално предназначени за това. Те са готови за моментално натоварване и не позволяват проникване на храна между протезите ви. Здравината е в основата на успеха на базалните зъбни импланти, както става ясно.

Пациенти с пародонтит, пушачи и диабетно болни, които страдат от липса на зъби, могат да заложат на базалнатаимплантология. Тя ще им помогне да се сдобият с красиви и здрави зъби, като това е от голямо значение. Ние знаем, че зъбната липса предизвиква срив в социалните контакти и значително затруднява живота на пациентите, тъй че не бива да чакате повече.

Сами виждате, че има доста причини да пишем за базалнитеимпланти. Тази тема е много дълга поради спецификата на иновативните начини за имплантиране, без травматично въздействие върху пациентите и с редица предимства. В това се увериха десетки, та даже стотици хиляди европейци, а сега базалнитеимпланти са вече и в България.

В обобщение

В търсенето на безболезнен и бърз метод за зъбно възстановяване се натъкнахме на базалнитеимпланти. Доволни сме от техните характеристики и преимущества пред конвенционалните видове и се опитахме да ви запознаем с тях в тази кратка, но вярваме стойностна за вас статия. За допълнителна информация посетете близкия център по базалнаимплантология.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *