Частна линейка при раждане – какви са ползите

Частна линейка в София от Ena1111.bg

Използването на частна линейка в София, големите градове, а дори и в по-малките населени места напоследък добива доста голяма популярност. Тези услуги се превърнаха в неделима част от забързания живот във всеки град, като все повече хора избират да се възползват от тях при нужда.

Те обаче съвсем не са запазени единствено за болните хора, а сред все по-честите потребители са и бъдещите майки, които все по-често се възползват от тази услуга.

5 ползи от частните линейки за бъдещите майки

Много майки, или по-точно казано бъдещи майки, се решават да бъдат откарани до болницата с частна линейка когато им предстои раждане.

Ако семейният автомобил не е достатъчно удобен и удачен за превоз на бременна жена, тогава частната линейка може да се отзове изключително бързо и да окаже необходимата помощ за транспортирането.

Без да сме напълно изчерпателни и без да можем да изброим само на няколко реда всички плюсове, частните линейки предлагат 5 изключителни ползи за бъдещите майки. Ето кое може да помогне на жените да се чувстват по-комфортно и удобно в този труден и деликатен момент.

1. Решение за хората без автомобил

Когато една жена започне да усеща, че детето е на път да се роди, обикновено бива откарана с личния автомобил на семейството до болничното заведение.

Това обаче е  неудобно не само за майката, но е и рисково, в случай, че процесът на раждане напредне преди стигането до болницата;

2. Пътуване в пълен комфорт

Бременната жена ще бъде транспортирана в изключителен комфорт до мястото, на което е планирала да даде живот на своето бебе.

От условията в частната линейка до отношението на медицинския екип, който я придружава, това без съмнение ще накара бъдещата майка да се почувства спокойна за себе си и за здравето на своето бебе;

3. Отговорен екип от висококвалифицирани специалисти

Жената ще бъде транспортирана до родилното отделение от екип висококвалифицирани специалисти, които ще знаят как да действат дори и при извънредни ситуации.

Раждането е рутинна процедура, при която обаче винаги съществуват известни рискове;

4. Най-модерна апаратура

В частните линейки ще имате на разположение най-модерна апаратура. Ако раждането настъпи преждевременно и преди стигането до лечебното заведение, вие ще сте в добри ръце и ще ви бъде оказана висококвалифицирана помощ.

Така всичко ще протече бързо, леко и безболезнено;

5. Клиент и пациент – две в едно

Много хора се оплакват, че медицинският екип, улисан в изпълняването на своя дълг, не се заслушва в желанията на пациентите.

При избора на частна линейка това няма да се случи, защото тук пациентът е и клиент, към който се оказва дори по-голямо внимание и вслушване в неговите потребности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *