Частни линейки и медицински превоз в чужбина

Днес ще говорим за медицински превоз в чужбина с частни линейки. На няколко часа път с автомобил от България се намира един от най-големите градове в света. Турският мегаполис Истанбул е място, където можете да намерите наистина всичко, в това число и едни от най-добрите лечебни заведения в света.

Много българи избират да се лекуват там, привлечени от възможността да получат най-доброто болнично лечение, да бъдат лекувани от най-добрите медици и да получат всичко това на разумна цена.

Има, обаче, един проблем – как може човек, който е преминал през операция, да бъде транспортиран възможно най-леко и безболезнено обратно в България.

Частни линейки пътуват и в чужбина

Частните линейки от дълги години са много добре познати на голяма част от българите, тъй като те предлагат услуга, която на практика няма никаква алтернатива в нашата страна.

По правило, лечебните заведения биха могли да организират и обезпечат нуждата от транспорт за спешните случаи, но при всички останали пациенти близките на болния трябва на практика да се организират сами.

Частните линейки могат да организират превоза на лежащо болни от и до техните домове във всички краища на страната.

Това, обаче, което много хора все още не знаят, е, че компаниите за частна неотложна помощ, които организират този транспорт, могат да обезпечат транспорта дори и извън пределите на страната.

В случая, много хора, които са на легло или са били оперирани в Истанбул, могат да бъдат транспортирани от и до лечебното заведение, без значение, че градът не е в друга страна.

Как се формира цената

Подобно на пътуванията в рамките на България, в този случай ценообразуването не е много по-различно.  В случая се изчислява основно разстоянието от гледна точка на километраж, както и медиците, които ще трябва да пътуват с линейката.

Важно ще е да се уточни дали ще може човекът просто да се транспортира с обикновена линейка или ще е необходимо да се използва и така наречения реанимобил.

Разбира се, важно е да се знае, че медикаментите и медицинските материали, които се използват по пътя са включени в цената и не е необходимо да бъдат заплащани допълнително (за повече информация относно частни линейки цена, можете да разгледате в Ena1111.bg или да се свържете със специалисти от компанията).

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *