Защо протеинът е най-добър приятел на трениращите

Протеин на прах онлайн

Суроватъчният протеин е все по-предпочитан и желан сред спортуващите и не само. Неговите предимства са високото съдържание на протеин, които идват от краве млякото, достъпната му цена и натуралното му съдържание.

Той е страхотен източник на белтъчини и снабдява тялото с нужните ензими, които допринасят за добро здраве, регулират умората, възстановяват и изгражда мускулните тъкани. Лесното му приготвяне, пести време и нерви в това да изчислявате, дали приемате нужното количество протеин на ден.

Защо да изберете суроватъчен протеин

Суплементът суроватъчен протеин от този вид е най-известният сред хранителните добавки и винаги ще бъде част от онлайн магазина на Workout.bg. Има светкавична усвояемост (до 2-3 часа) и покачването на мускулна маса започва веднага след приема му. Той е страхотен заместител на храната, когато нямате възможност да си я приготвите.

Този суплемент действа по много ефикасен начин. Всички знаем, че тялото ни се нуждае от 21 различни вида аминокиселини, които е необходимо да си набавяме всеки ден. Тъй като организмът може да произведе само 12 от тях,  целта е да помислим как да си осигурим и останалите 9.

При интензивни тренировки тялото ни губи двойно повече енергия, и се нуждае от набавянето на голямо количество белтъчини, което е почти непосилна задача, ако разчитаме само на храната.

Приемайки суроватъчен протеин на прах, ще сте сигурни, че давате на тялото си нужното количество протеин и аминокиселините имат силата да възстановяват и изграждат нашите тъкани.

Суроватъчната протеинова пудра може да се приготви както с вода, така и с мляко с помощта на шейкър. Консумира се много по-бързо от това да губите време с питателна храна, а резултатът е сит стомах и поддържане на мускулната маса.

Той ще повиши издържливостта и силата и ще ви даде възможност да тренирате много по-усилено, което води до много по-бързи и задоволителни резултати.

Безвреден ли е суроватъчния протеин

Суроватъчният протеин е напълно безвреден, стига да се приемът да е организиран под стриктно спазвана дозировка. В противен случай, както всяко едно друго нещо, прекалената му консумация може да доведе до симптоми на гадене, алергични реакции и други.

Workout.bg държи да ви уведоми, че хранителната стойност на една доза суроватъчен протеин, зависи от производителя и вида. Важно е да проверите и да си създадете правилната за вас доза, за да получавате максимален ефект от приема на суплементите.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *