Какви грешки допускаме при изработка на сайт

izrabotka-na-website-greshkiДа имаш нормална страница в Интернет, която да представя бизнеса пред потенциалните клиенти е нещо важно за бизнеса. Посетителите влизат в Интернет търсейки определени неща, а ние ги предлагаме. Нека двете страни се свържат, за да си взаимно полезно. Продължете с четенето, за да разберете в какво се състои качествената изработка на сайт!

Ако притежавате грешно направен сайт, това може да доведе до загуби от хиляди левове на месец. Потенциалната ви печалба от онлайн канала няма да идва при вас, а ще ходи при конкуренцията. Какви са качествата на един хубав сайт, който продава?

  1. Дизайнът е претрупат и прекалено лъскав!

Добрата изработка на сайт не включва различни мигащи и светещи, шарени неща, които отвличат вниманието. На мода сред потребителите са по-минималистични концепции, които отвеждат човек на мястото, на което той иска да отиде.

Натруфените страници не изглеждат добре на телефони и таблети, а те са голяма част от посетителите. Правилото е, че човек трябва да може да се ориентира за няколко секунди, след като е влязъл. Ако има нещо, което го обърква и му пречи да намери това, което търси, той ще напусне и ще похарчи парите си при някой друг.

  1. Добрият сайт не е евтин, но не е и прекалено скъп!

При изработка на сайт трябва да изберете точни човек за вашите нужди. Ако платите на някой, който предлага супер евтини услуги, това решение може да ви коства много. В същото време, ако изберете някоя огромна агенция, която работи с прекалено големи брандове, бюджетът ви ще се изниже за нула бройки, без реално да има възвращаемост – там сумите са големи. Намерете студио, което цени времето си и работи качествено.

  1. Остаряло и безполезно съдържание

Един потребител очаква да намери последната информация за продуктите, услугите и компанията ви, когато посети вашата страница. Трябва да споделяте нова и полезна информация от бранша, на разбираем език. Съдържанието трябва да отговаря на нуждите на клиентите и потенциалните такива. Поддържането на блог секция с по 1-2 статии седмично може да привлече много потребители от търсещите машини.

  1. Добрият сайт има целева група, не таргетира всички

Трябва да познавате пазара си, преди да прибегнете към изработка на сайт. Няма как да привлечете всички хора на света като клиенти. Направете си целева група от хората, които най-често имат нужда от вас и насочете всичко към тях. Както казват старите хора „Човек, който е приятел с всички, не е приятел с никого.“.

  1. Кажи не на „НАПРАВИ СИ САМ“!

Много често, първият допир на клиентите ви с вас е през вашия уеб сайт. Ако нямате нужния опит и умения да създадете нещо представително и професионално, първото впечатление, което оставяте, ще е лошо. Именно то е най-важното в интернет. Доверете се на професионалистите за изработка на сайт, вие управлявайте своя бизнес!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *