Групово пазаруване – последният хит у нас

Групово пазаруване от ofertini.com

Последният хит у нас е модерното групово пазаруване, където можете да закупите много оферти с намаление на наистина страхотни цени, а именно от 50% до цели 90% по-ниска цена. Няма значение дали търсите оферта за ресторант, за почивка или за фризьор, сайтовете за колективно пазаруване, като Ofertini.com са винаги насреща.

Моделът на работа на тези шопинг пространства е много лесен. Всичко е направено така, че всеки да печели – потребителите, търговците и самите сайтове. За клиентите ползите са многото отлични оферти с намаление, за търговците – много нови клиенти, а за самите сайтове за групово пазаруване – комисионните и рекламата. Както се казва, всеки печели и никои не губи.

През последните няколко месеца се появиха много нови сайтове в уеб пространството, но несъмнено най-големия и удобен за работа си остава Ofertini.com. За самия бизнес модел на подобни онлайн места за изгодни покупки е характерно следното:

  1. Социалните мрежи и разбира се рекламата в тях;
  2. Ключовият е-мейл маркетинг за достигане до многото потребители на сайта;

Според анализаторите на нашия пазар, появата като гъби на толкова много нови сайтове за групово пазаруване в един момент ще спре и ще останат само най-силните, полезни и удобни сайтове като Ofertini.com. Налице са много от тези сайтове, като голяма част от тях са обявени за продажба.

Ако погледнем в близката половин или една година, най-вероятно ще останат само най-големите сайтове за колективно пазаруване, тоест само най-големите играчи в този бранш. Но нека все пак оставим бъдещето да ни покаже развитието и съдбата на многото по-малки сайтове за групово пазаруване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *