Изработка на сайт Варна

Продължавам активно със SEO експериментите на различните ми домейни с фразата “Изработка на сайт Варна“. Общо взето след този, ще я пусна на още 2-3-4 домейна, както и на личния ми SEO блог, и две-три седмици по-късно ще правя генерални изводи. До момента, предната статия за изработка на сайт, в adduce.org е 14-15 позиция, като пред нея е тази в webдизайн.blogspot.com /което ме озадачи малко/.

Две седмици по-рано бях публикувал две статии “Изработка на сайт Варна” във www.vqte.com и www.itwassoeasy.com, като в първия се крепеше дълго време на 10-то място (предвид, че и двете статии бяха с глупаво съдържание), след което тотално изчезнаха от SERP-a. Както и да – изтрих ги и сега ще публикувам нови, с една идея по-смислено съдържание за изработка на сайт Варна.

В предишната статия вкарах малко релевантни фрази като HTML5 и CSS3, за да може статията да придобие по уеб дизайнерска тематика. HTML5 и CSS3 се поддържат от всички съвременни браузъри, като изключим lt IE9 (разбирай всичко, под Internet Explorer 9).

За финал … няма да кажа нищо съществено, освен още веднъж – изработка на сайт Варна – уеб дизайн и SEO оптимизация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *