Как да разпознаем оригиналните маратонки?

В случай, че сте си купили нови маратонки, но не сте сигурни дали са оригинални, или не, то вие можете да използвате съветите, които сме предложили в тази статия. Естествено, за да няма въпросителни относно качеството на спортните обувки, е желателно те да бъдат закупени от известен магазин, който не прави компромис със стоките си, а не от сергията на пазара.

На първо време, проверете опаковката. Кутията е много важен фактор, който често бива пренебрегван от клиентите. Спомнете си за опаковките на маратонките в официалните представители на дадената търговска марка, и направете необходимата съпоставка.

На второ място поставяме съприкосновението с новите ви маратонки. Пипнете ги и помислете дали те отговарят на критериите за мекота на подметката, гладкост и комфорт. Ако усещането не е същото, което сте имали, когато сте посетили специализирания магазин, има нещо гнило.

Третата позиция е за така наречения SKU номер. Той трябва да присъства, както на опаковката, така и на самия продукт. Вижте дали номерата съвпадат, защото това е определящ фактор за автентичността на стоката. Много хора пренебрегват този съвет, но той е от водещо значение.

Четвъртият ни съвет се състои във внимателен преглед на етикета. На него пише годината на производство и държавата, в която е създаден продуктът. Вие можете да направите справка в интернет, с чиято помощ ще стигнете до истината. Ментетата разполагат с произволни етикети.

Петата ни последна препоръка е да обуете новите си спортни обувки, и да прецените дали те отговарят на размера си. Фалшификатите не стоят удобно и често въобще не съвпадат с номера си. За вас е особено важно да притежавате точния размер обувки гарантиращи пълно удобство.

За да не остават съмнение относно закупуването на нови маратонки ви предлагаме да се доверите на изпитаното качество и разнообразие от www.rovibg.com, тъй като там се намират най-новите модели оригинални спортни обувки, с които ще изглеждате, и ще се чувствате страхотно. Времето на репликите свърши, понеже се появиха стойностните онлайн магазини.

Сигурни сме, че ако се доверите на горе написаните съвети, то няма как да сбъркате при избор на маратонки. Не забравяйте правото ви да върнете стоката в определен срок от време, и да си вземете парите обратно и/или просто да замените продукта с по-добър.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *