Нова детска книжка учи децата на сезоните

На пазара се предлагат най-различни детски книжки, които имат за цел да предложат образователни игри за деца, логопедични упражнения и въобще интелектуално развитие за най-малките. И ето, че на хоризонта се зададе нов шедьовър, който вашето дете трябва да притежава. Става дума за детската книжка „Със стихове и игри сезоните научи“ неин автор е Милка Игнатова.

Какво ще научат децата от книжката?

В новата детска книжка – Със стихове и игри сезоните научи, малките палавници ще се научат, кои са сезоните през годината и какво е характерно за тях. В книжката има множество стихотворение представени по атрактивен начин със съответните цветни картинки и илюстрации. Това произведение ще достигне до сърцата на най-малките, и ще им предложи не само забавни мигове, но и възможност да се научат на нови и важни за тяхното интелектуално развитие неща.

Дечицата ще научат сезоните лесно и бързо, благодарение на забавните игри в страниците на книжката. Най-после имаме продукт, който да провокира въображението на малките палавници и да ги накара да вникнат в същината на текста. Хубаво е, че тази книга ще ги отдели от компютъра, където са свикнали да гледат анимационни филмчета и да играят на вече баналните игри.

Защо да изберем детската книжка на Или-Мили?

В случай, че желаете да провокирате интереса към четене у вашето дете, то тогава произведението „Със стихове и игри сезоните научи“ е най-подходящият избор. Много картинки, разнообразни игри и весели стихотворения ще съпътстват разлистването на страниците през цялото време. Авторът Милка Игнатова се е постарала да даде най-доброто от себе си.

А сега не чакайте дълго, а зарадвайте малките Ви съкровища, като им подарите този безценен дар. Само след няколко дни детето ще познава пролетта, лятото, есента и зимата, и ще разказва за тях на своите приятелчета, близки и роднини. Силно се надяваме, че любимите Ви малки деца ще харесат произведението, защото това е целта на Или-Мили и не се съмняваме, че ще бъде постигната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *