Боя за коса – най-разпространените митове

Онлайн магазин за бои за коса

Абсолютно убедени сме, че тази статия ще бъде наистина интересна за вас. През годините сме попадали на какви ли не писания, свързани с боите за коса и това кога е позволено или не да ги използваме. Истината е, че митовете са твърде много и ако се съобразяваме с всеки един от тях, то никога няма да успеем да видим точно онзи образ в огледалото, който така силно жадуваме.

Преди да продължим с каквото й да е било, то ще споделим с вас, че човек живее един живот и винаги трябва да гледа първо себе си, а не онова, което чете из източниците в Интернет или чува от устите на приятели. За предпочитане е да следвате собствената си интуиция и да вярвате единствено на нещата, в които сте убедени, че има смисъл. Всичко останало съвсем спокойно може да го заобиколите, без да се чувствате длъжни да взирате поглед.

В тази статия обаче сме решил ида си отделим достатъчно време, в което да споделим с всички вас онова, което ние успяхме да научим. Вярваме, че информацията ще ви бъде колкото забавна, толкова и полезна. Ще се постараем по възможно най-лекия и приятен начин да ви изложим споделеното, така че нито за миг да не отклонявате поглед от редовете по – долу.

Нека обаче вмъкнем нещо изключително важно, свързано с избора на боя за коса и от къде да я закупим, ако сме решили да нанесем корекции върху визията си. Не се доверявайте на случайни търговци, тъй като това би могло да ви донесе огромна доза разочарование. За предпочитане е да пазарувате единствено от места, за които сте сигурни.

В този ред на мисли ви обявяваме онлайн магазина за козметика BeautyMall.bg за един от най-коректните, на които сме попадали. Наред с всичко това той осигурява изключително богато разнообразие, което подсказва, че всеки един от вас има възможността да сбъдне своето желание, без да се подлага на какви ли не проучвания, търсения и експерименти. Но стига толкова за това, сега е ред да се посветим на митовете, за които споменахме по рано.

Митове и легенди, свързани с боядисването на косата

Според хорските думи, косата трябва да бъде изключително мръсна, така че да поеме цвета максимално добре. Истината е, че това правило важи до някъде единствено за хората, които предпочитат дълготрайните бои за коса. В такъв случай с измиването те отстраняват предпазващия слой на скалпа, което до някъде би могло да предизвика раздразнение.

Разбира се, когато става въпрос за класическите бои, които са с далеч по-щадяща формула, то за предпочитане е да измиете предварително косата си, така че новият ви цвят да се разкрие с целия си блясък.

Следващият мит гласи, че каквито и процедури да правите на косата си, то винаги ще виждате следи от естествения си корен. Не сме сигурни, че казаното важи с пълна сила. Онези от вас, които са свикнали да се боядисват с боя, чиито цвят е близък до естествения им, то н е ще станат свидетели на подобни резултати.

Надяваме се да сме ви били полезни, забавни и четенето да е представлявало истинско удоволствие за вас.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *