Как да намерите добри курсове по английски език

Първото нещо, което трябва да знаем, когато търсим школа за курсове по английски език е, че последната трябва да има добро име и история. Не е достатъчно да посетим поредното квартално училище, където да получим образование на парче, а е нужно да се запишем в школа, която предлага квалифицирани преподаватели, перфектна база и не на последно място възможност за подготовка на най-голямо равнище.

Ако искате да получите съвкупност от добрите качества, които изброихме на горния ред, то не се колебайте да започнете курсове по английски език в IHSofia.com, защото учебното заведение се гордее с богат опит в обучението на хиляди курсисти всяка година. Всеки, който дойде в училището ще забележи големия потенциал, който то притежава.

Повече за преподавателите в International House Sofia

IH Sofia работи с отлични чуждестранни преподаватели с опит в системата на чуждоезиковото обучение. Учителите идват от различни точки на Европа, сред които са Англия, Ирландия, Швеция, Португалия, Германия и други. Те знаят как да постигнат успехи с всеки един ученик, като прилагат индивидуални тактики при преподаването.

Именно благодарение на добре подготвените преподаватели IH е популярна школа в различни точки на света. В наши дни над 165 000 ученика минаха през образователното учреждение и се подготвиха отлично за получаване на Кеймбридж сертификатите като FCE, CAE и CPE.

Разбира се, учениците получават шанса за взимане на сертификати IELTS, GMAT и TOEFL, тъй че да получат възможността да работят или учат в чужбина. Учителското тяло влага максимални старания да задоволи очакванията на всеки курсист и той да оправдае инвестицията си в курсове по английски език.

Какво ще намерите в IH Sofia

Ако започнете обучение по английски в IH Sofia вие ще се радвате на добри знания, които ще ви послужат за професионалното ви развитие, разширяването на социалните ви контакти и не на последно място продължаване на образованието в големите университети из цял свят. Базата на школата също е на европейско ниво, като учениците получават множество помагала, учебници, интерактивни уроци и други.

International House Sofia предлага и онлайн курсове по английски език, при които не се налага да напускате удобството на своя дом. Вие отново ще получите перфектна подготовка от нашите учители, но всичко ще става през вашия компютър или мобилно устройство.

За разлика от други учебни заведения ние даваме гаранция за качество при провеждането на чуждоезикови курсове и уроци. Всеки, който е дошъл при нас е завършил с успех, както може да се уверите ако проследите историята на школата.

Други услуги от IH Sofia

Освен курсове по английски език, IH ви кани да използвате и гъвкавите ни услуги като превод и редактиране на текст, пренаписване на материали, озвучаване и определяне на езиковото ниво. Цените за всяка индивидуална услуга може да намерите в уебсайта на школата, където сме дали и всички възможности за контакт с нас.

Ние държим на качеството и ви го даваме на сравнително достъпна цена. Срещу парите си вие ще постигнете големи успехи и ще избиете всеки инвестиран лев в обучението ви по английски или друг чужд език. А сега ще ви пожелаем успех и до скоро виждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *