Най-добрите дамски смарт часовници

Дамски смарт часовници

Жените вече могат да притежават смарт часовник с голямо разнообразие от функции. Най-добрите дамски смарт часовници трябва да имат функции, които ще ги поддържат активни и във форма, но също така ще им позволяват да се забавляват. В допълнение, най-добрите смарт часовници за жени трябва да предлагат и страхотен живот на батерията.

Fitbit Versa

Смарт часовници за жени - Fitbit Versa

Умният часовник Fitbit Versa за жени предлага няколко функции, които го правят страхотен умен часовник за жени. Versa има вграден музикален плейър, приложение за времето и приложение за упражнения Strava. Може да побере до 300 песни и е съвместим с iTunes и повечето основни цифрови музикални плейъри. Той обаче не поддържа Spotify или други услуги за поточно предаване на музика. За щастие, Versa идва с безплатен тримесечен пробен период на Deezer Music, който ще ви позволи да предавате поточно музика към вашия Versa.

Fitbit Versa има дълъг живот на батерията и поддържа множество циферблати. Той също така предлага функции за проследяване на вашия сън и брои направените крачки през деня. Създаден е да бъде удобен за носене и има стилен дизайн. В допълнение към всички тези функции, той разполага и с точен монитор за сърдечен ритъм и е водоустойчив.

Garmin Venu 2 Plus

Смарт часовници за жени - Garmin Venu

Смарт часовникът Garmin Venu 2 Plus за дами може да се похвали с красив, многофункционален OLED дисплей с множество настройки на яркостта. Екранът включва и сензор за околна светлина, така че остава видим дори при ярка слънчева светлина. Умният часовник разполага и с режим на заспиване, който пести батерията. Екранът на Venu обаче е изключително ярък през нощта. Въпреки това, той има ограничение за живот на батерията от 9 дни.

Умният часовник Venu 2 Plus за жени също има много сензори, които го правят мощен помощник при тренировка. Може да измерва пулса ви, докато сте в покой и по време на физическа активност. Той също така измерва нивото на кислород в кръвта ви и изчислява възрастта ви за годност. Има разнообразие от предварително заредени спортни приложения, които можете да изтеглите.

Apple Watch Series 5

Смарт часовници за жени - Apple Watch

Apple Watch Series 5 е най-новият модел дамски смарт часовник в семейството на Apple Watch и идва с множество нови функции. Новата серия 5 предлага функции като постоянно включен дисплей, цифров компас, проследяване на активността и цялостна лекота на използване. Можете дори да получите монитор за пулс с новото устройство, което ви позволява да следите пулса си, докато сте в движение.

Новият модел Series 5 разполага с постоянно включен дисплей, но той е малко затъмнен, когато не го използвате. Apple използва умна технология за контролиране на напрежението, подавано към пикселите, като намалява консумацията на енергия. Дисплеят също е променлив и Apple може да настрои честотата на опресняване от само един Hz.

Fossil Gen 5E

Смарт часовници за жени - Fossil

Смарт часовникът Fossil Gen 5E разполага с 44 мм черна силиконова лента, функционалност на високоговорителя, 4 GB капацитет за съхранение и три интелигентни режима на батерията. Той се захранва от Wear OS by Google и работи с телефони iPhone и Android. Обърнете внимание, че поддържаните функции варират в различните платформи, така че трябва да се консултирате с производителя на вашия смартфон за подробности. Устройството изисква зарядно устройство, което трябва да бъде включено при покупката.

Смарт часовникът Fossil Gen 5E се отличава с прост и изчистен дизайн, който изглежда добре на китката. Той има по-малък корпус от Gen 5 и животът на батерията му е сравним с Gen 5. Този модел е проектиран да отговори на нуждите на повечето ежедневни трениращи. Въпреки че му липсва функция за проследяване на фитнес, той е на конкурентна цена.

Качествени дамски смарт часовници ще откриете в магазин Mobile Point, които гарантират отлично качество и разумни цени!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *