Пожароустойчиви врати в помощ на офиси и институции

Ако сте собственик на офис или сграда, в която се извършва трудова дейност, то вие трябва да вземете всички необходими мерки за безопасност на работниците си. Освен аварийни изходи, пожарогасители и медицински средства, е добре да монтирате пожароустойчиви врати.

Не всяка фирма предлага стойностни врати, които да издържат на пожар и поради този факт, бъдете внимателни, когато купувате. На първо време е задължително да знаете, че всяка една противопожарна врата разполага със сертификат за качество, без който тя губи стойността си.

В интернет може да видите предложения за пожароустойчиви врати от Борман Комерс, както и да прочетете любопитни статии относно тези продукти. Металните врати са идеални за домове, офиси, институции, училища и детски градини. Те имат дълготрайна устойчивост на горене, която варира между 60 и 120 минути.

За никого не е тайна, че пожар винаги може да стане, което налага да вземете превантивни мерки. Мислете за здравето на работниците си и също за цялата налична апаратура в имота ви. Дори да сте застрахован срещу подобни бедствия, то е възможно да претърпите големи липси, които в определен момент дори не могат да бъдат компенсирани с пари.

Когато купувате пожароустойчиви врати съблюдавайте за етикетите и маркировките им. Обикновено те съдържат обозначението El 60 или 120, като цифрите указват колко време издържа дадената врата на огъня. Комплектът включва и гаранция с възможност за сервизно обслужване в случай на деформации, проблеми с употребата и други инциденти.

Борман Комерс предлага противопожарни врати с 2 години гаранция. Вратите са изработени от гореща поцинкована ламарина и притежават обратимо крило. Те могат да бъдат използвани от лявата и дясната страна и притежават полезни свойства, от сорта на топло и шумоизолационни качества, издръжливост на лошо време и не на последно място идеален външен вид.

Препоръчваме защита срещу пожар на всеки офис или институция. Направете правилната инвестиция, за да си осигурите необходимото спокойствие за години напред.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *