Видове залози на баскетбол в Ефбет

Онлайн букмейкърите отделят голямо внимание на баскетбола и добавят доста залози към мачовете на този спорт. Всеки ден може да залагате на много баскетболни срещи. Ние от bgprognozi.info ви гарантираме, че няма да намерите онлайн букмейкър, който да не предлага залози на баскетбол. В българския сайт за спортни залози Ефбет ежедневно може да правите залози на баскетбол. Този спорт винаги е наличен и за залози на живо, като дори някои от срещите влизат в платформата „Пряко предаване“ и вие може да ги гледате на живо.

Етo какви видове залози на баскетбол може да намерите в Ефбет:

Победител в срещата (вкл. Продължения) – На всяка баскетболна среща в Ефбет играчите могат да залагат на краен победител. В баскетбола рядко се стига до равенство, но когато това се случи, на този пазар залогът ви остава отворен до края на мача след продълженията – т.е. включва и точките в продълженията и вие все още имате шанс да спечелите, ако сте играли знак 1 или знак 2.

Брой Точки  (Вкл. Продължения) – За баскетболните мачове в този букмейкър всеки играч с регистрация в Ефбет може да прави залози на брой точки – под или над. За всеки двубой вие имате различна линия – тук не е като при футболът основната линия да е под/над 2.5 гола. На баскетбол се правят много повече точки и например може да видите линии от рода на над/под 160 точки, над/под 156 точки и т.н. като на най-силните отбори се слагат доста по-високи линии – например над/под 190 точки. В този залог също са включени продълженията, както е написано в залозите, така че ако понякога сте играли над определен брой точки, но за редовното време линията не е изпълнена и двубоят влезе в продължения, то може да спечелите.

Хендикап (Вкл. Продължения) – На баскетбол Ефбет предлагат залози за хендикап като имат различни линии за хендикап точки. Например може да заложите на -15.5 точки за единия отбор или +15.5 точки за другия отбор, както и на -13.5 точки и т.н. Вие имате голямо разнообразие от възможности за залог на Хендикап в Ефбет. Трябва внимателно да погледнете всички линии за хендикап и да изберете най-подходящата за срещата, когато искате да правите подобен залог. Разбира се и коефициентите са различни за всяка линия като например за -15.5 точки хендикап ставката ще е по-висока от -13.5 точки.

Първо Полувреме/Краен изход – Kaкто при футбола, онлайн букмейкърите предлагат залози на първо/краен за баскетбола, а и за повечето спортове. Тук отново имате девет възможни опции, които включват и равния резултат, за който коефициентите са много високи. Например ако мислите, че домакинът ще спечели, на първо/краен може да играете двубоя 1/1 като тук коефициентът ще е по-висок и това ви носи предимство, но пък може да загубите и още на полувремето.

Печеливша разлика – На почти всички двубои в раздел ‘Баскетбол’ в Ефбет може да правите залози за печеливша разлика в срещата. Вие може да прогнозирате, че даден отбор ще спечели с над 10 точки, над 20 точки или пък ще запише минимална победа с 1-5 точки или малко по-категорично с 6-10 точки. Имате шест различни пазари на тази опция и изборът ви е много богат.

Първо полувреме – Изход – Букмейкърът Ефбет предлага за своите любители на баскетболните залози и краен изход за първото полувреме. Ако имате усещане, че даден отбор ще спечели първите две части (т.е. полувремето), то тук може да направите вашия залог.

В Ефбет може да залагате и на много други баскетболни опции, но като цяло това са основните залози на този спорт. Букмейкърът предлага още опции като брой точки за даден отбор, брой точки за всяка четвърт, краен изход за всяка четвърт и т.н. Дори може да направите залог и за четен или нечетен брой точки в мача, което си е разчитане на късмета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *