Как да изберем вибратор [Ръководство]

Интимни играчки от онлайн магазин Sexo.bg

Изборът на секс-играчки не е лесен, особено когато говорим за вибратори. Тогава се започват куп колебания и терзания, защото се опасяваме на какво ще попаднем, докато в същото време тези дребни аксесоари струват не малко.

Притесняваме се дали ще направим правилния избор и разбира се – кой ще ни го достави.

Имайте предвид, че в повечето случаи хората нямат и най-бегла представа какво ви носят, така че спокойно може да отпишете тези ваши притеснения.

Благодарение на съветите от професионалистите от онлайн магазин за секс играчки Sexo.bg, ние изготвихме списък от 5 стъпки, който ще ви насочи към това как да действате и за какво да помислите, за да вземете правилното решение при избора на най-подходящи вибратор.

1. Изберете тип вибратор

Първата стъпка преди да купите каквото и да било, трябва да е насочена към това да решите дали искате класически модел или някаква по-ексцентрична играчка, а такива има твърде много.

На пазара за секс играчки днес се продава огромно разнообразие от аксесоари, което прави избора на точния артикул малко по-сложен, отколкото би бил преди.

На пръв поглед може и да сте се насочили към нещо традиционно, но в последния момент да решите да експериментирате.

При всички случаи отделете нужното време, за да се запознаете с продукта, който предстои да закупите, за да може да постигнете пълно удовлетворение от неговата придобивка.

2. С батерии или без

След като сте решили какво да купите (нека предположим, че сте се спрели на класически вибратор), идва още един важен момент.

Трябва да решите дали искате той да бъде с батерии или без. Моделите с батерии са по-популярни под името вибратор, докато тези без са известни като дилда.

Този тип устройства могат да са със сменяеми батерии или да се зареждат в контакта.

3. Формата на вибратора

При избора на подходящата секс играчка, трябва да се спрете и на точната форма, която да ви насочи по най-краткия път до оргазма.

Ако избирате за първи път, можете да заложите на два варианта, които съответно идват и с най-ниски шансове за грешка.

Най-добре е да заложите на малък по размери модел с гладка форма, което ще ви гарантира, че няма да имате каквито и да било неприятни усещания.

Също добър вариант е да заложите на класически модел вибратор с реалистична форма.

4. Размери

Специалисти съветват да се започва винаги с по-малки размери и ако не са удовлетворяващи, тогава съответно да се продължи нагоре. Въпреки това мнозина искат повече и повече, а това често води до различен резултат от очакваният.

Като правило не е добре да се започва с най-големите вибратори на пазара, защото те могат лесно да причинят дискомфорт.

Също така, не забравяйте при ползване да приложите лубрикант. Това е от голямо значение, особено ако закупите по-голям модел.

Липсата на лубрикант може да предизвика неприятни чувства и протриване.

5. Подходящ материал

Материалът, от който е изработен вибраторът, както и неговата гъвкавост, са от огромно значение.

Силиконът, стъклото и металът са от най-предпочитаните материали, защото ще ви помогнат да намерите своята G-точка.

Те са по-малко реални като усещане в сравнение със силиконовите или джели моделите, но от своя страна това е причината, поради която предизвикват по-малко триене и могат да се използват с по-малко лубрикант.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *