Пепел от рози – главните герои в сериала

Сериалът Пепел от рози

От известно време в ефира на една от националните ни телевизии се излъчва поредният сериал. След много успешните саги като Листопад, Перла, Забраненият плод сега е ред и на друг също толкова добър филм. Името на турския сериал е Пепел от рози и според статистики интересът кум него не е никак малък.

Историята е много интересна и запленяваща и грабва зрителя още с първите епизоди от излъчването му. В главните роли ще се насладим на актьорските качества на доказани с качествата си артисти. Най-главната роля, а именно тази на Фатмагюл е поверена на Берен Саат. За тези от вас, които не са запознати тя участва и в сериалът Забраненият плод. Именно в него тя блесна с качества и талант. Почитателите и стават все повече и това доказва интересът към нея и сериалите, в които участва.

Другият главен герой освен Фатмагюл е Керим. Ролята му се изпълнява от актьорът Енгин Акюрек. Безпорно той притежава също много добри актьорски качества, на които много от вас биха завидели. Професионализма му личи още с първите изизграни серии от турската сага Пепел от рози.

Партньорството между двамата талантливи турски артисти придава още по голяма популярност и гледаемост на сериала. Предстои да се насладим на неговото излъчване всеки делничен ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *