Сватба в хотел в София

За тези от нас, които живеем в София при планиране на сватба възниква въпросът тя в хотел в София ли да бъде организирана или в друг град.

Един от основните фактори, които трябва да вземем под внимание е сватбата да бъде по джоба на гостите. Най-важното е да се съобразим с това от къде са повечето гости, къде живеят тези, които желаем да поканим да присъстват на празничното събитие. Ако по-голямата част от гостите са от друго населено място може би ще е добре сватбата да бъде направена там, защото така или иначе те ще направят големи разходи по закупуване на сватбен подарък и не би било хубаво да се натоварват и с разходи за път и хотели.

Друг основен фактор, разбира се е къде им харесва на младоженците. Почти всеки хотел в София предлага организиране на сватба, голяма част от тези хотели са имали честта да им се доверят за най-важния им ден стотици двойки, така че можете да разчитате, че празникът ще протече гладко.

Разбира се, много хотели и извън София са толкова добри в организирането на сватбеното празненство, колкото столичните им конкуренти. По-правило колкото по-голям хотел и с повече звезди изберете, то толкова по-комфортна ще бъде обстановката, по-вкусно менюто и по-бляскаво събитието, но… вероятно ще набъбне и сметката.

Когато се постигне идеалната среда – на младоженците да им харесва църквата за обета, хотела/ресторанта за празненството и мястото е удобно за достигане от гостите, то тогава има предпоставка тази сватба да бъде наистина перфектна, както за младоженците, така и за гостите.

Сватбеният ден не е денят от който трябва да се пести, защото все пак той е чакан особено от булката, от времето когато е била дете, тя е мечтаела за този ден и си е представяла младоженеца, гостите, празненството. Поради тази причина е важно младоженците да не пестят от сватбата, защото в съвместния им живот ще им се наложи да пестят почти ежедневно.

Източник: http://www.hotel-aris.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *