Запазете тръпката в леглото с различни секс играчки

Играчки за секс

Рутината може да превземе всеки един аспект на живота ви. Това не е проблем, стига да осъзнаете навреме какво става и да вземете подходящите мерки. Двойките, които са заедно от дълго време неминуемо стигат до момента, в който не могат да си предложат нищо ново.

Всеки акт на интимност е с предварително ясно начало и край и носи не малко скука и разочарование и за двамата участници. В търсене на разнообразие и нови усещания мнозина стигат до афери, които често развалят иначе добрите им отношения и могат да имат сериозно отражение върху съвместното бъдеще.

Научете как да разнообразите интимния си живот

За да сме максимално изчерпателни се консултирахме с различни специалисти и може би ще се учудите, че най-добрите отговори получихме от служителите на един от най-големите секс магазини у нас, а именно Sexo.bg.

След като причините за появата на скука в леглото са ясно, според експертите в продажби на стоки за възрастни решението е повече от семпло и гарантирано ще бъде значително по-приятно от посещение при семеен психолог.

Ако до този момент не сте ползвали секс играчки трябва да помислите внимателно с какво да започнете. Дори и вие да сте повече от ентусиазирани трябва да помислите как ще реагира половинката ви, ако без предупреждение в леглото ви се появи вибратор с размери над всичко, което е виждала.

Започнете с малко и надграждайте, за да имате време да свикнете с новите неща и как може да ги използвате. Ако избирате играчка, чиято основна дейност ще е да прониква тя трябва да е малка, за да може да се свикне с нея.

Имайте предвид, че с времето и двамата партньори свикват с това да могат да си доставят удоволствие по разнообразни начини, но всичко трябва да става постепенно.

Вече казахме за вибраторите, но няма как да пропуснем и всички различни видове дилдо. Ако искате да получите максимумът от всичко може да разгледате моделите, изработени от кибер кожа. Те са не само меки, но и гъвкави и за разлика от силиконовите или металните значително по-бързо се стоплят, което ги прави максимално близки до усещането на истинска човешка кожа.

Мъжете и жените имат не малко разлики, що се отнася до начините, по които могат да си доставят удоволствие. За дамите няма как да пропуснем да предложим специалните клиторни стимулатори, които ще ги отведат в рая и всичко това ще е достъпно по всяко едно време и може да се случва както в компанията на партньора им, така и когато са сами.

Представителите на силния пол могат да научат повече за добре скритата им точка за удоволствие и екстаз – простата. Има толкова много начини да се стимулира това малко местенце и в един добре зареден секс магазин ще намерите идеалните уреди, с помощта на които това ще стане лесно, както никога до сега.

Играчки за секс
Лубриканти за интимни моменти https://sexo.bg/lubrikanti

Как да обсъдим въпроса

Това може да е притеснително, но ако се замислите, че ако не предприемете нищо това може да е началото на края на връзката ви е добре да преглътнете срама и да действате.

Няма как да ви дадем универсален съвет, защото отношенията на различните хора са уникални и подходът е различен. Каквито и думи да изберете внимавайте да са подбрани внимателно, за да не бъдете разбрани погрешно.

Следвайте инстинктите си, за да намерите правилния път към това да предложите на любимия човек секс играчки, за да запазите пламенните си отношение и за в бъдеще.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *