Най-добрите калъфи за вашия iPhone или Android телефон

Най-добрите калъфи за вашия iPhone или Android телефон

Независимо дали имате iPhone или телефон с Android, използването на калъфи за телефон е от съществено значение за защита на вашето устройство от драскотини, удари и други щети. Въпреки това има много възможности за избор, когато става въпрос за избор на най-добрите калъфи за телефони. Прегледахме някои от най-добрите продукти на пазара, включително CasetiFY, Speck, OtterBox и други.

CasetiFY

Най-добрите калъфи за телефони - CasetiFY

Основана от потребител на Instagram, Casetify е марка калъфи за телефони, която е специализирана в модерни и креативни калъфи за телефони. Компанията си партнира с няколко известни марки като Hello Kitty, DHL и Vetements.

CASETiFY е основана на идеята за превръщане на снимки в калъфи за телефони. Днес те предлагат голямо разнообразие от калъфи за телефони за Apple и Android устройства.

Калъфите за телефони Casetify са проектирани да бъдат издръжливи и функционални. Изработени са от комбинация от два слоя ударопоглъщащ материал, който е идеален за защита на вашето устройство при изпускане. Предлагат се и в различни цветове и шарки.

Калъфите за телефони Casetify се предлагат в живи цветове и шарки. Предлагат се и в различни дизайни, така че клиентите лесно да намерят перфектния калъф за своя телефон.

OtterBox Defender

Най-добрите калъфи за телефони - Otterbox

Независимо дали имате iPhone, iPad или устройство с Android, OtterBox предлага разнообразие от различни калъфи, които да отговарят на вашите нужди. Всеки калъф на OtterBox преминава серия от тестове, за да се гарантира, че може да издържи на най-суровите среди. Предлагат се в различни стилове, цветове и дизайн. Те също така са изработени от материали, които са едновременно екологични и устойчиви на изпотяване.

OtterBox Defender Series е здрав калъф за телефон, който предлага пълна защита за вашето устройство. Можете да използвате кутията като стойка или да я закачите на колана си за лесен достъп. Освен това има издръжлива твърда вътрешна сърцевина.

Серията Defender се предлага в различни цветове, включително черно, тъмносиньо, меко червено и наситено лилаво. Те идват с ограничена доживотна гаранция.

Калъфи Pela

Най-добрите калъфи за телефони - Pela

Основана от екологичния консултант Джеръми Ланг, Pela е компания за калъфи за телефони, ангажирана с намаляване на отпадъците. Неговият отличителен материал е направен от комбинация от ленено дърво и други биополимери на растителна основа. Той е мек, издръжлив и осигурява защита.

Използвайки годишен вторичен продукт от възобновяеми отпадъци, Pela успява да произведе своя водещ калъф за телефон, който се разпада на органична биомаса за по-малко от шест месеца. Използвайки 34% по-малко вода и 70% по-малко енергия, Pela е в състояние да постигне 70% намаление на производството на отпадъци.

Характерният материал на Pela е първият напълно компостируем калъф за телефон на пазара. Използвайки биополимери на растителна основа, Pela е в състояние да произвежда кутии в различни цветове.

За разлика от други пластмасови кейсове, характерният материал на Pela е направен от възобновяем вторичен продукт от реколтата от лен. Този материал е наситен с биополимери, които осигуряват устойчивост на удар и допълнителна текстура. Освен това е мека и гъвкава.

Mous

Най-добрите калъфи за телефони - Mous

Използвайки истински автентични материали, калъфите за телефон Mous предлагат несравнимо ниво на защита. Те също така предлагат елегантен дизайн.

Mous има елегантна линия от продукти, включително калъфи за телефони, портфейли и протектори за екрани. Компанията е базирана в Обединеното кралство и е основана от Джеймс Грифит и Джош Шайърс. Тяхната мисия беше да създадат издръжлив и красив калъф за телефон.

Speck

Най-добрите калъфи за телефони - Speck

Калъфи за телефони Speck са елегантни, стилни и имат военна защита. Изработени са от поликарбонатна обвивка, която абсорбира удара. Калъфът също така разполага с повдигнати рамки около екрана, за да го предпази. Предлага се в гама от цветове и дизайни според вашия вкус.

Калъфът Speck Presidio е един от най-популярните калъфи за телефони. Осигурява отлична защита от удар, като същевременно демонстрира красотата на вашия телефон. Освен това има материали против пожълтяване, за да се предотврати обезцветяването. Освен това има скрит слот за карта, в който да съхранявате вашата кредитна карта или друга лична информация.

Калъфът Speck Presidio Exotech е идеален за всеки, който търси калъф за своя смартфон от среден клас. Предлага се и в ясна версия. Освен това е сертифициран по MIL-STD за защита от падане.

Качествени калъфи за телефони ще откриете в един от най-високо оценените магазини в страната – Mlgroup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *