Хладилници Либхер – мнения за цената

мнения за хладилници либхер

Малко марки хладилници се радват на толкова добри мнения по отношение на цената, колкото е валидно това за немската марка Либхер. Тайната на ниските цени при този бранд са оптимизацията и правилното използване на работната сила, на необходимите в производството материалите и ефикасността в производствения процес като цяло.

В допълнение, Либхер не се нуждае от толкова много средства за реклама, колкото се нуждаят много други марки, защото заради комбинацията си от супер цени и изключително качество, тази марка се рекламира сама и то доста успешно, използвайки единствено добрите отзиви на хората.

Проучване показва, че ако хората трябва да определят три марки, при които цените на хладилната техника са най-добри и изгодни, в над 90% от случаите те споменават Либхер на едно от първите три места. Това поставя Либхер на челно място и го прави най-тясно асоциираната марка с изгодни цени и добри предложения.

Друго проучване проведено сред малък кръг от хора показва, че ако случайно анкетираните трябва да изберат три марки хладилна техника с цел след това да ги препоръчат на свои близки, приятели и роднини, в по-голямата част от случаите хората биха споменали именно Либхер, поставяйки уреда сред избраните три марки.

Най-интересно става там, когато анкетираните биват запитани за няколко марки хладилна техника, които според тях се радват на най-дълъг живот и безотказна работа, хората най-често споменават Либхер сред най-надеждните според тях марки.

Тук прави впечатление това, че хладилници Либхер по мнения на потребителите попада в три много конкурентни категории. Първо, този бранд се асоциира с ниски цени, второ, той се свързва с надеждност и качество и разбира се, спечелил е достатъчно доверие в хората за да го препоръчат на най-близките си приятели и роднини, а съвсем естествено, никой не би се изложил препоръчвайки нещо, което има съмнително качество и е ненадеждно.

Сред най-трудната група потребители са възрастните хора, защото за тях идеалният уред трябва да е много здрав, да не се нуждае от чести ремонти и не на последно място – да бъде евтин. Все пак всички ние знаем, че хората от третата възраст разполагат с по-ограничени финанси.

Исумително е това, че марката хладилници Либхер е сред любимите на тази възрастова група, която е иначе толкова придирчива и не се доверява лесно на рекламите, които вижда по телевизията.

Ако мислите и вие скоро да си купувате хладилник, попитайте какви мнения имат вашите близки за  хладилници Либхер и чуйте какво ще ви кажат. Това може да се окаже един много интересен експеримент, който да предреши вашия избор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *