Acer Aspire 5755G лаптоп за бизнес и забава

Кандидатите за покупка на лаптоп, който да върши работа и в същото време, да служа за забавление са много. Най-често потребителите търсят съотношението качество – цена, така че хем да имат добър преносим компютър, хем да останат малко парички за други нужди. И така нека започнем с представянето.

Какво ни дава Acer Aspire 5755G?

Acer е доказано добра компания за производство на иновативна техника, като лаптопи, ултрабуци и таблети, а това което ги отличава от другите са цените на продуктите им. Макар и леко остарял, лаптопът Acer Aspire 5755G е един разумен избор за по-непретенциозните сред нас. Той предлага процесор Intel Core i3 работещ на 2.2 GHz и четири гигабайта RAM памет.

Твърдият диск на преносимия компютър е с големина 1TB, което е напълно достатъчно, да качвате игри, филми, музика, програми и каквото ви душа поиска. Това е едно сериозно преимущество, като се има предвид, че доста по-скъпи модели се продават с “хардове“ по 750GB, че даже и по-малки.

Видео картата Nvidia Geforce GT 630M с 2GB VRAM, предлага добри условия за видео обработка и работа с графични приложения, но ако сте запален геймър и искате да пуснете последните заглавия от 2013 година, едва ли ще останете очаровани. Въпреки всичко, за тази не можем да очакваме чудесии.

Получавате още два USB порта 2.0 и един 3.0, както и HDMI порт за връзка между домашния телевизор и компютъра. Всичко се случва бързо и без никакви затруднения. Лаптопът идва с компактдиск, на който са качени всички важни драйвери. При положение, че някой липсва може да го изтеглите от сайта на производителя.

Acer Aspire 5755G ни дава свободата да сърфираме в интернет пространството и да работим по належащите ни задачи. Бърз процесор, достатъчно оперативна памет, сносна видео карта и операционна система Microsoft Windows, са в основата на технологията. Вижте пълното ревю на модела, като посетите адреса http://acer-notebookbg.com/moyat-laptop-acer-aspire-5755g-kupen-ot-www-notebook-bg – вашия пътеводител в света на Acer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *