Коли под наем директно от летище Бургас / Сарафово

Rent a car Burgas airport

Бургас е град със стратегическо разположение за туристическия отрасъл в България. За мнозина той символизира южното ни Черноморие, което често е определяно като най-успешният в туристически аспект регион на страната.

Бургас е доста голям град. Тук обаче посетителите не идват само през лятото, а и през останалите месеци в година като разликата е в поводите за посещение. И докато през лятото милиони туристи преминават през летище Бургас, централната ЖП гара или автомагистрала Тракия, за да се потопят в топлите води на Черно Море, то през зимата, пролетта или есента тук идват друг тип хора, следващи своите бизнес интереси.

Това, което обединява и едните и другите в контекста на настоящата статия е разбира се възможността за използване на коли под наем в Бургас, нещо, което осигурява комфорт, удобство и лесен достъп до целия град, както и до разположените недалеч от него курортни градчета.

Множеството фирми за коли под наем в Бургас ви посрещат още на гарата, летището (http://xpress-rentacar.com/en/rent-a-car-burgas-airport), както и на ключовите места във втория по големина български град с излаз на Черно Море. Офертите на rent a car компаниите в Бургас са далеч по-примамливи от преди няколко години, когато този вид услуга се ползваше предимно от чужденци. Днес много българи също предпочитат да наемат автомобил за лично или семейно удобство като това доведе и до понижаване на цените с идеята за привличане на по-голям обем клиенти от rent a car фирмите тук.

Удобството на това да използвате коли под наем в Бургас не е трудно да бъде забелязано. Както вече споменахме Бургас е голям град, а непознаването на улиците лесно може да се реши с масовите днес GPS устройства, интегрирани в отдаваните под наем автомобили. Така ще можете да бъдете далеч по-ефективни и да прекарате доста по-голяма част от времето си в занимания, които обичате вместо да чакате досадни автобуси или да търсите помощ от съмнителни таксиметрови шофьори, работещи на принципа „ден година храни”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *