Хайде на хотел в Цигов чарк през есента

Есента не е лошото време, което е изпъдило лятото, а няколко красиви месеца на падащи листа и романтични вечери. Поне няколкодневна почивка през това приказно време се отразява повече от тонизиращо. Хайде към Цигов чарк, виж защо…

Цигов чарк е едно от малкото места където можеш да се докоснеш до чистотата, красотата и живителната сила на природата. Курортът е разположен на  югозападният бряг на 3-тия по големина язовир в България – „Батак“.

Кой ходи в Цигов чарк? За какъв тип туризъм е подходящ? Има ли живот? Интересното е,че за разлика от много места в страната, този курорт е предназначен за всички и се харесва от хора в широка възрастова граница.

Могат да бъдат видени тийнейджъри, които са запазили цяла къща за гости само за групата си, семейства с деца, които са избрали да отседнат във вила с детски кът, рибари на палатка край язовира, любители на all inclusive наслаждаващи се на престоя си в хотел в Цигов чарк.

Пъстротата на предлагащите стаи за отсядане вили, бунгала, къщи за гости и хотели, красотата на Цигов чарк и прекрасното отношение на местните към туристите, правят курорта дестинация в България, която задължително трябва да посетиш.

При проверка в един от най-големите световни уеб сайтове за резервация – booking.com, се вижда, че началото на месец Октомври е чудесно време, за да планувате зареждаща почивка в Цигов чарк. Статистиката в сайта показва, че за този период са заети 14% от предлаганите места за престой, което означава – по-малко хора в курорта, повече свобода, повече забавления, повече почивка, повече промоции и по-ниски цени.

Едни от най-изгодните резервации, които могат да се направят в Цигов чарк, са на малък семеен хотел, например Семеен Хотел Кълвачеви – Цигов чарк (http://hotelkalvachevi.com/). Този тип хотели са оборудвани с всичко нужно на гостуващите им – от вилица до басейн. Най-хубавото е, че всички екстри са включени в обявената цена за престой и не се заплаща нищо допълнително.

Семейните хотели в Цигов чарк са от типа къщи за гости – подходящо и препоръчително е да отседнеш там с приятели и да се забавляваш, както никога до сега. Хайде към Цигов чарк!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *