Нашата фирма е за ремонт на покриви

Създадохме преди няколко години семейна строителна фирма, която се специализира в много неща, но най-вече добре се справя с множество поръчки главно за ремонт на покриви. Както вече споменахме, фирмата е семейна, и в нея работят членовете на едно неголямо българско семейство, както мъжете, така и жените. Мъжете са майстори, а жените са обслужващ персонал в офиса и имат секретарска длъжност.

Относно ремонта на покриви първо ще трябва да се поясни, че самите покриви са най-разнородни, поради което и техният ремонт изисква различен начин на подход. Те биват плоски, едноскатни, двускатни, с начупени скатове, скосени, мансардни и др. Най-подходящото време за ремонт на покриви се счита лятото, тъй като тогава, както е известно, почти няма валежи, които са неблагоприятни при ремонт на покриви, докато най-неподходящото е есента и зимата, когато се наблюдават валежи и снеговалежи.

Първото нещо което правим, след като с нас се свърже даден клиент е да отидем на място и да направим старателен оглед на покрива и на неговата нужда от ремонт, след което прецизно изготвяме нашата оферта. Ако се стигне до избор на нашия екип, ние се захващаме веднага сериозно и работим стриктно и чисто, като след приключване с ремонта събираме и извозваме всякакъв насъбрал се боклук и отпадък.

От опит казваме, че най-лесно се поправя покрив, който е плосък или само леко наклонен или едноскатен, докато при по-сложните покриви съответно и работата става по-сложна. Трябва обаче да споменем, че материалите, които използваме при ремонт на покриви са от най-високо качество, тъй като нашата цел е крайният резултат да е отличен и дълготраен.

Използваме например италиански или гръцки керемиди за тухлените покриви, тъй като те са с многогодишна традиция, и освен че са особено качествени средиземноморски материали, те имат и една изключителна неповторима визия, която е радост за окото.

От всичко казано до тук може да се заключи, че сме номер едно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *