Обзавеждане на дом и помощ от хамали

Обзавеждане на дом и помощ от хамали

Рано или късно всеки обзавежда новия си дом и това няма как да мине без помощ от физически подготвени мъже, които да вдигат, товарят и разтоварват имущество. Мебелите обикновено са тежки и доставката им до даден адрес предвижда използване на специални транспортни средства.

Вашето обзавеждане на дома ще мине по-леко ако наемете хамали, които освен със силните си ръце, ще помогнат с камиони и товарни бусове. Такъв тип услуги ще намерите при нас Korekt-bg.com фирмата, която демонстрира самочувствие и професионализъм при премествания и нанасяне на движима собственост за територията на България.

През времето, в което се трудим на родния пазар ние доказахме, че съществуват истински и можещи хамали. До голяма степен разбихме тиражираното мнение за грубите носачи служещи си само със сила и арогантни думи. Нашият екип прави разликата с добре издържан външен вид и нормално поведение спрямо клиентите.

Не допускаме никакви злоупотреби като кражби, немарливо отношение с имуществото ви или пък нерегламентирани договорки. Идвайки при нас вие подписвате договор, с който се задължаваме да изпълним точно определена задача срещу съответната сума. Потребителят във ваше лице може да поиска само товарене и разтоварване със собствен транспорт или последният да бъде предложен от „КОРЕКТ“ вашия партньор в преместването.

Имаме хамали в почти всеки голям град и сме готови да реагираме на вашият заявки до един ден след подаването им. В някои случаи идваме на предварителен оглед, за да подготвим необходимата техника и превозни средства за работата. Обикновено такива мерки се взимат при по-мащабни дейности свързани с извозване на строителен материал или офис техника.

Повикайте ни винаги когато обзавеждате дома си, тъй като ние ще се ангажираме с монтаж и демонтаж на мебелите, доставката им до съответния адрес, качването и подреждането в жилищата ви и въобще цялата трудоемка работа, която ви смущава.

Уебстраницата на Korekt-bg.com работи денонощно информирайки ви за всички услуги на нашите хамали. Освен стандартното преместване, вие може да поръчате складиране на стоки, почистване на обекти, извозване на отпадъци и други социални дейности с висок процент на търсене. Не на последно място искаме да ви уверим, че предлагаме достъпни цени, както и сами ще се уверите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *