Монтаж на биде в няколко лесни стъпки

ВиК услуги в София

Ако сте решили да монтирате биде в дома си, можем да ви поздравим да доброто решение. Наред с това ще ви помогнем със стъпките, които са нужни, за да е успешна инициативата ви.

Бидето не е от най-разпространените уреди в българските домове. Една не малка част от хората го смятат за ориенталска приумица, чието предназначение им убягва.

За запознатите това е едно от най-полезните пособия, което могат да си пожелаят, в помощ на личната им хигиена.

Като форма и модели, бидетата са доста еднообразни, но същинската им функционалност все пак не е обвързана с дизайна, така че това реално не оказва значение.

Ако нямате време или възможност да извършите сами това може да се доверите на нашите доверени партньори от MegaVik, които са сред лидерите на пазара на ВиК услуги и могат да се похвалят с отличното качество на всяка една от предлаганите услуги.

Монтаж на биде – как се прави

Освен предварително предвиденото за това място е нужно да има и нужните изходи за вода. Поставете бидето и започнете със свързването на водата. Освен входните и изходни маркучи ще се наложи да свържете и смесителя за водата.

Не е трудно, но ще са ви нужни инструменти, основно под формата на водопроводен ключ. В оптималния вариант ще ви е нужен само един, но имайте предвид, че може да ви се наложи да имате и различни размери.

Отново ви припомняме важността на това да сте абсолютно сигурни в това, че всичко е свързано добре и плътно. За да избегнете нежелани течове бъдете много внимателни и не бързайте.

Бидето има нужда да бъде фиксирано към пода или стената, в зависимост от модела. За тази цел към него трябва да има приложени монтажни болтове, които да го фиксират.

След като това е направено, може да се пристъпи към фугирането. Дори и с тази наглед сложна задача може да се справите сами. За да сте максимално улеснени купете готова фугираща смес.

Изборът на подобни смеси е огромен и зависи изцяло от вас на какво ще се спрете. Самото фугиране е повече от лесно. Нанесете с шпакла за фугиране сместа и запълнете кухините.

Изчакайте фугите да изсъхнат и втвърдят напълно, което отнема около едно денонощие. След това почистете повърхностите с мека кърпа. За да ви е по-лесно може да напоите кърпата с оцет.

След като изпълнихте всички стъпки ви остава единствено да се наслаждавате ежедневно на новата си придобивка и на факта, че сте я монтирали сами.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *