Промо кодове – как се използват и за какво служат

Намаления с кодове онлайн

Преди да започнем с това къде можете да употребите промо кода и какво ще постигнете с това, ще започнем малко по-отдалеч. Първо ще отговорим на въпросите какво изобщо представлява този вид кодове и защо не е зле да разполагаме с подобно нещо в арсенала си при онлайн пазаруването.

Що е то промоционален код и има ли почва у нас?

Това истинско оръжие в интернет невинаги е било супер известно и желано нещо в България. Затова е нормално ако някои от вас все още не са напълно наясно какво представлява и за какво служи.

Всеки промо код е уникална комбинация от цифри и букви, които при употреба на конкретно място дават на собственика им правото да се ползва с различни по размер отстъпки или други по вид бонуси. Други често срещани въпроси са какви видове има кога могат да се ползват.

Кодовете могат да бъдат няколко разновидности – персонализирани (може да се използват само от определен човек) и такива за всеобщо използване, но с ограничение в броя на използванията.

Как да използвам своя промо кода?

Сигурно ви се е налагало да пазарувате онлайн през интернет. Забелязвали ли сте онова малко каре, което е обозначено най-често с въпроса „Имате промо код?“. Да, правилно. Това е вашето място.

Чувствайте се свободни да използвате вашия код точно в това поле, предназначено, за да ви даде правото да се възползвате от отстъпки.

Кога мога да използвам промо код?

Общо взето те могат да се използват, когато са актуални. Един потребител може да получи напълно нов код онлайн през Facebook, Instagram или някаква друга социална платформа.

Физическите реално случващи се събития също са възможен вариант за сдобиване с промо кодове. При поръчки на определени артикули, понякога се раздават и промо кодове за следващи покупки от същия сайт.

Последният известен вариант, който набира популярност сред фирмите, това е получаване на промоционални комбинации през имейл. Подобен метод се използва за онези абонати на сайта, които са абонирани за т.нар. newsletter.

Как фирмите могат да предложат своите промоционални комбинации?

Най-често това става чрез различни портали за промо кодове. Една надеждна платформа е тази на PromoCode.bg. Там ще намерите разнообразието от кодове, което винаги е липсвало на всички маниаци на тема онлайн пазаруване.

Промо кодовете са били в нужда и на различните фирми. Вече е абсолютно възможно всеки собственик на фирма или обикновен потребител в интернет да се сдобие със своята сладка отстъпка в PromoCode.bg.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *