Какво е значението на пътните знаци

Пътните знаци са от огромна полза на водачите на моторни превозни средства, тъй като помагат за тяхната безопасност. Разбира се, съществуващите групи от знаци имат различно предназначение за контрола на движението по пътищата. Пътният знак може да бъде изработен така, че да се вижда през нощта, а също и да бъде устойчив на удари, природни бедствия и опити за грабеж.

Фирма „Трафик пътна сигнализация“ се занимава с качествената изработка на всякакви видове знаци и табели. Ние предлагаме знакова система включваща следните десет групи:

А група – пътни знаци, предупреждаващи за опасност
Б група – пътни знаци касаещи предимството
В група – знаци за въвеждане и отмяна на забрани
Г група – знаци със задължителни предписания
Д група – знаци със специализирани предписания
Е група – пътни знаци, които дават допълнителна информация
Ж група – пътни знаци указващи направление, посока, обект или друго
Т група – допълнителни пътни табели
Други средства за пътна сигнализация
Категории на моторните превозни средства

Гореспоменатите знаци можете да поръчате на адрес www.trs-bg.com, където ще се постараем да ви предложим отличен продукт на достъпна цена. Имайте предвид, че ние имаме дългогодишен опит в производството на системи за пътна сигнализация и разполагаме с модерна апаратура, с която постигаме високи резултати.

При нас ще намерите още: временна маркировка, хоризонтална и вертикална маркировка, гумени продукти за движението, антипаркинг устройства и още десетки полезни пособия за пътна безопасност.

Гордеем се с това, че сме поставяли здрави и устойчиви знаци във всички точки на България. Ние държим на това да информираме участниците в движението за ограниченията на скоростта, опасностите по пътя, кръстовищата, предимството, опасните завои и всичко останало.

С наша помощ много български пътища вече имат точни правила за движение, които водачите да спазват. Естествено апелираме към всички участници да сигнализират при липсата на важни знаци, тъй като това може да доведе до фатални последици.

Освен пътните знаци от значение са и табелите. Те ни информират за важни неща там, където шофираме. Указателните табели например ще ви помогнат да се ориентирате към правилната посока, а също ще дадат сведения за състоянието на пътя. Рекламните табели пък са необходими, тъй като ни уведомяват за близки бензиностанции, болници, ресторанти и други.

Правилно поставеният знак може да спаси човешки животи. Ето защо е толкова важно пътната сигнализация да присъства навсякъде в страната. ТПС ЕООД ще осигури всичко необходимо за безпрепятственото движение на моторните превозни средства в цялата страна. Ако имате въпроси свързани с цени и предложения посетете нашия сайт, който посочихме на горните редове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *