Алуминиева дограма Altest

Дограма Altest във Варна от Кали Перфект

Ремонтните дейности все по-често включват подменяне на дограмата в жилището. В последно време може да се отбележи нарастване на продажбите на дограма във Варна, което се дължи на желанието за хубав дом с икономични сметки за електричество. Няма как да не отбележим, че поставянето на нова дограма променя и облика на жилищното пространство.

Наличието на нова дограма съдейства да се запази топлината през студените дни и прохладата през летните. Старата или неправилно поставената дограма със сигурност ще се отрази отрицателно на разходите на домакинството за отопление и охлаждане.

Профилите от алуминий с името Altest са едно много изгодно предложение за нов изглед на дома. Голямото разнообразие от цветове също ще ви съдейства да изградите атрактивен вид на стаите. Алуминиевите профили са два основни типа: такива, които има прекъснат термомост и втори, при които той отсъства.

При липса на термомост те носят името „студен профил“. Профилите без термомост се прилагат при най-различни интериорни решения: преградни стени, прегради, които се плъзгат, врати за баня. Красотата на тези профили се дължи основно на изготвянето, а за направата им е нужен чист алуминий. Олекотената конструкция придава приятен елегантен вид на помещенията, където се монтира. Профилите, които не притежават термомост не са издръжливи на температурни промени, а това ги прави податливи на конденз.

Алуминиевата дограма без термично прекъсване е допустима в помещения, които са на приземен етаж. Добра е за офиси, магазини, входни врати или остъкляване на тераса. Важно нещо е терасата да не е част от площта за живеене. Дограмата с прекъснат термомост има по-добри характеристики, но и се отличава със значително по-висока цена.

Алуминият притежава редица преимущества. Голям брой жилища във Варна използват този материал, за да допълнят визията си. На практика алуминиевата дограма не остарява, което е главен плюс при изреждането на позитивите ѝ. КАЛИ ПЕРФЕКТ е фирма за дограма, която ще се погрижи да получите добри съвети и отговорно ще изпълни вашите желания при подновяване на домашната дограма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *