Как да изберем рокля с голям размер за специален повод

Фактът, че принадлежите към жени, които носят дрехи с размер плюс, не означава, че трябва да забравите за модерните красиви дрехи. Макар че в нашето време модата е предназначена предимно за тънки стандартни жени, всяко момиче може да изглежда страхотно, особено на празнична вечер.

Когато става въпрос за намиране на дрехи от голям размер, не е нужно да преследвате последните модни тенденции. Първо погледнете тези модели, които подчертават достойнство и крият недостатъците: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/роклите-и-есента.

Когато се подготвяте за специално събитие,  трябва да опитате да изберете тоалет, който да има не само специална визия, но и да доставя удоволствие за вас и околните!

Ето и няколко съвета от стилисти, които ще ви помогнат да изберете перфектната рокля и ще изглеждате добре!

Цвят …

Когато избирате рокля с големи размери за специални поводи, не се придържайте само към тъмни тонове. Черното е любимият избор за дебели жени, тъй като визуално прави фигурата по-тънка. Въпреки това, не е необходимо да избирате само черни модели – лесно можете да избирате ярки цветове: виолетово, синьо, зелено, червено и др.

Дължина …

Изберете дължина в зависимост от формата на краката. Някои прекрасни жени имат  тънки, не прекалено пълни  крака. В този случай можете да носите рокля с дължина до коленете. Ако краката ви са с наднормено тегло е по-добре да сте безопасни, като изберете средна дължина.

Не е твърде дълги, но в същото време обхващащи повечето от краката на модела, отговарящи на почти всички жени в размер плюс. Рокли на макси отиват, като правило, за момичета със среден и висок растеж. Дългата рокля за пълна жена под средния растеж може да не изглежда добре, което ще създаде по-ниска или по-широка визия.

Стил …

Откриването на перфектната рокля за пълна жена не е толкова лесна задача. Модели, в които талията е или леко преувеличена, или е маркирана под гърдата, рокли с много тънки линии са отличен избор за жени, чиято долна част от тялото е много по-голяма от горната. Превишената талия добре крива корема.

Ако имате пълни широки рамене, опитайте с рокли в комбинация с болеро. В този случай те ще се вписват добре във фигурата и ще създадат перфектния комплект, който ще скрие горната част на тялото. Можете да обърнете внимание и на модели с ръкави с предна лента на бутоните. Така можете да настроите дълбочината на разреза, като същевременно оставите ръцете и рамената затворени. Друга версия на вечерните рокли е пълен комплект – модел с различни драперии, които ви позволяват да скриете недостатъци и да настроите силуета. Също така, универсална форма на рокли с големи размери. Тези стилове изглеждат много изгодни за всеки тип пълна фигура. Ако имате тесни рамене и не е много прекрасен бюст, можете спокойно да изберете рокли с тънки презрамки или без тях.

Тъкани и отпечатъци …

Те могат да направят много за украсата или образа. Изберете леки тъкани – шифон, сатен, а също и други, не тежки тъкани. Избягвайте тъкани, които придават обем – бродерия, кадифе. Друго нещо, което добавя обем са многопластовите структури.

Нека да преминем по нататък: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/935-i-nie-ne-byahme-stoka. Въпреки че повечето жени предпочитат монофонични вечерни рокли, не трябва да избягвате отпечатъци напълно.

Важно да изберете правилния цвят, дължина, плат и стил на вечерното си облекло, което ще ви направи по-тънки и по-привлекателни. Надяваме се, че с помощта на нашите съвети ще можете да създадете своя уникален образ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *