Мода при хотелите

Мода в Софийски хотели

Останаха далеч времената когато хотелите бяха малко на брой и когато престоят в хотел бе съпътстван с театрално поведение под строгия поглед на сурови, надути хотелски служители.

София се развива с бързи темпове, както и софийските хотели. Дори в съмнителни и с лоша репутация в миналото райони като Лъвов мост в София, днес могат да бъдат намерени нови луксозно и стилно обзаведени хотели, в които е удоволствие да отседнеш – типичен пример за това е http://hotel-aris.com/.

Обновената инфраструктура, достъпа до главни пътни артерии, до метро и наземен градски транспорт, Централна ЖП гара и Централна Автогара правят района на Лъвов мост чудесно място за престой в хубав хотел.

Модата в хотелите в София може да бъде разделена на две насоки – на локална и на реклама.

Забелязали ли сте как все по-рядко се среща хотел без собствен басейн или такъв не предлагащ масажи, фризьорски услуги или СПА терапии. Това е част от модната вълна сред хотелите – да ти предложат всичко от което имаш нужда, без да трябва да ходиш някъде другаде.

Така клиентът е по-доволен, защото не му се налага да обикаля няколко салона из цяла София, а получава всичко в хотела в който е отседнал. Също така са доволни и хотелиерите, защото клиентите им харчат по-големи суми в района на хотела.

Портиери, които ти отварят вратата, любезни рецепционистки говорещи няколко езика, красиви хостеси насочващи те към желаната маса в ресторанта на хотела са част от модата да бъдеш пленен от обаянието на хотела и служителите му, за да бъде престоят ти страхотен, да похарчиш с удоволствие по-големи суми там и след време да се завърнеш пак.

Мода при хотелите е освен традиционните методи на не реклама или на реклама в ежедневник или билборд и стабилно присъствие в интернет пространството. Много от хотелите имат свои фен страници във Facebook и Google+, които съвестно управляват.

Хубавото е, че в тези фен страници те публикуват актуални нови снимки на хотела и част от менюто, могат да се прочетат отзиви от гости на хотела и доволни ли са те от обстановката и обслужването по време на престоя.

Дори все повече хотели в София поддържат редовно свои страници във Foursquare и Tripadvisor, което би могло да е само в полза на бъдещите гости на съответния хотел. Оказва се, че модата в хотелите е за добро!