Секс магазините и социалните мрежи

игри за възрастни

Секс магазините се радват на изключително много доволни от продаваните в тях артикули клиенти. Клиентите са предимно дами, които обичат свободата да могат да се насладят на копнежите и нуждите си.

Срамно ли е да пазаруваш от магазин за секс играчки? Разбира се, че не, но все още има хора, особено от по-старото поколение, които смятат, че секс играчките са неморални и ги използват едва ли не само извратени.

Истината е много далеч от това мислене! Секс магазините предлагат артикули предназначени за хора с всякаква сексуална ориентация, статут в обществото, образование и интереси. Няма значение дали си на 20, 30, 40 или повече години, колко килограма тежиш, красив или чаровен си.

Дамите са по-разкрепостени от мъжете и с право получават по-голямо удоволствие от секса. Това не област за комплекси, за притеснения или за въпроси – всичко се свежда до удоволствие и какво можеш да направиш ти, за да е по-голямо това удоволствие. Дамите с удоволствие пазаруват от http://amazonka.bg/.

Наблюдава се интересна тенденция – почти всички пазаруващи от секс магазин в интернет или извън него могат да споделят за покупката с най-близките си приятели, но не и с роднини. Също така съществува задръжка да харесаш секс магазина от който пазаруваш в социалните мрежи.

Може би защото сме свикнали да даваме приятелство в социалните мрежи на всякакви хора – дори, които бегло познаваме или не познаваме изобщо, съществува задръжка от „оповестяване“ в социалната мрежа, че харесваме този магазин.

Самото действие (харесването) на страница е предпоставка, че сме имали някакви взаимоотношения с въпросния секс магазин и най-вероятното предположение е покупка на секс артикул.

От какво се срамуваме? Че някой ще разбере за закупено дилдо, топчета или вибратор? И ако разбере какво от това?

Хората пазаруващи от секс магазини са с по-освободено мислене, не следват традиционното и нямат комплекси. Не се притеснявайте от това да кажете какво харесвате в секса – истинските приятели са приятели винаги, а ако не, то не заслужават приятелство.

Артикулите продавани по секс магазини не са нищо повече от инструменти за по-голямо удоволствие. Също така еротичното бельо, предизвикателните бански, продуктите за депилация. Използването им е нещо нормално и от години прието в цял свят.

Забавленията със секс играчка не се считат за изневяра и разбира се и не трябва, т.к. играчката може да бъде средство с което да се усамотиш или разведриш рутината в най-интимните отношения със партнора/партньорката.

Независимо дали ще харесате секс магазин в социалните мрежи или дори независимо дали бихте пазарували от такъв, бъдете себе си и оставете задръжките най-малко на една ръка разстояние, за да бъдете по-щастливи.

Прочетете повече и за високата сексуална активност и защо е гаранция за здраве!