Фирми за шофьорски курсове

шофьорски курс

Фирмите за шофьорски курсове са наистина много. Всяка предлага примамливи условия и отстъпки. Ето част от опциите, от които може да се възползвате, ако все още нямате удоволствието да шофирате самостоятелно.

Има фирми, които предлагат възможност всеки кандидат- курсист да присъства на един учебен: практически, или теоретичен час и да наблюдава как протича той. Така лицето може да с ориентира дали това са най- подходящите за него шофьорски курсове. Също, друго важно нещо е, че има много фирми, които се съобразяват с натовареността на техните курсисти и с техните финансови възможности. Пример за това е, че има опции за разсрочено плащане на шофьорските курсове, което цели максимално улеснение.

Много от фирмите за шофьорски курсове предлагат в общата цена и включени учебници, помагала и примерни листовки по теоретичната част. Други пък разполагат с програма, чрез която курсистите онлайн могат да упражняват своите теоретични знания.
Цените на курсовете варират между 300 и 600 лв., като много от фирмите предлагат промоционални отстъпки при заплащане на курса в брой. Предлагат се и опреснителни шофьорски курсове чрез модерни, нови методи за обучение. Също има и шофьорски курсове, които са предназначени за възстановяване на контролни точки.

Има и фирми, които предлагат онлайн записване за шофьорски курсове, което е допълнително улеснение и пести време. Друго предимство е решаването на онлайн листовки, или онлайн проверката на резултати. Може да откриете автошколи, които предлагат курсове за всички категории, както и такива, които са специализирани само в една категория. Част от тях предлагат допълнителни, безплатни часове. Някои фирми предлагат комбинирани шофьорски курсове, които представляват управление на пътно превозно средство на полигон и в градски условия.

Учебните центрове предлагат модерно оборудвани кабинети, а обучението е съобразено с европейските изисквания и стандарти. Те предлагат на кандидат- курсистите да изберат сами автомобилът/ мотора/камиона, на който ще се упражняват. Няколко полезни съвета при избора на шофьорски курсове:
– изберете такива, които ще ви научат най- добре как се управлява МСП. Не претупвайте нещата с някой курс, който е със съкратен брой часове. Качествените шофьорски курсове са с продължителност 2-3 месеца;
– проучете фирмата преди да й се доверите. Попитайте ваши познати, вижте дали има препоръки на вече изкарали курса;
– не се доверявайте само на цената. Често пъти по- евтиното излиза по- скъпо, за това при избора на шофьорски курсове не трябва да се ръководите само от тяхната цена, а и от качеството!