4 топ съвета при избор на обзавеждане за бар

Бар обзавеждане - ценни съвети

При избора на обзавеждане за бар, ресторант, клуб или друг тип заведение е добре да проучим нещата и да си осигурим възможно най-много информация, която би ни била от полза при подобни обстоятелства. Днес сме подготвили 4 топ съвета при избор на обзавеждане за бар, които се надяваме да ви влязат в употреба и да ви помогнат да се справите с това предизвикателство.

  1. Ако избирате бар обзавеждане, то обърнете внимание на размера на масите. При покупка на обзавеждане за ресторант сигурно е добра идея да изберете по-големи маси, но ако става въпрос за бар или клуб, то далеч по-удачен избор са по-малките, които не заемат много място. Естествено всичко зависи от предлаганото от вас меню, което може да ви даде ясен сигнал големи или малки маси да изберете. Направете модел колко души ще използват една маса и за какво трябва да има място на нея.
  2. Следвайте темата. При покупка на обзавеждане за бар е много важно всеки елемент от него да следва планираната концептуална линия на заведението. Какви партита ще се организират във Вашия бар? Не е лоша идея да се вземат и няколко допълнителни артикула (разбирай маси и столове), които да ви помогнат да подмените евентуално повредени или счупени такива, без да се налага да чакате някакво време, в което фирмата доставчик на обзавеждане за бар да реагира и да ви достави нови.
  3. Какво искате да правят хората във вашия бар? Отговорът на този въпрос ще ви даде по-ясна картина какъв тип столове да изберете с оглед на факта, че пазарът е пренаситен с най-различни видове столове за барове. Ако искате да се чувстват комфортно – изберете по-удобни столове, ако пък искате да танцуват, то можете да се спрете и на по-малки по своята площ за сядане столове.
  4. Много хора си мислят, че разбират от обзавеждане и декорация. Все пак далеч по-добър вариант е да потърсите експерт в проектирането на барове, който да предложи своя опит в тази дейност. Така, ще можете да откриете редица аргументи в полза или против покупката на един или друг тип обзавеждане за бар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *