Флаери допринасят за добрата реклама на вашия бизнес

 

Класическите печатни материали като флаери, листовки, плакати и брошури винаги са били един чудесен начин, по който да привлечете вниманието на хората и да представите вашата дейност. Флаерите имат положителен ефект върху потребителите, защото често съобщават за промоции и специални оферти. Те могат да бъдат раздавани ръчно или да бъдат пускани по пощенските кутии в блокове и кооперации.

Разбира се, за да се извлечете максимален ефект от разпространение на флаери е желателно да поберете свои екип, който да разположите на ключови места в града ви. Такива могат да бъдат големите магазини и заведения, както и кино салоните, театрите, музеите и концертните зали. Промоутърите трябва да се вежливи и усмихнати, без да се натрапват на гражданите и да създават лошо впечатление.

Ключова роля играе дизайнът на вашите рекламни материали. Използвайте пъстри цветове и гладки шрифтове, които не тормозят очите и се четат лесно. Целта на текста, е да грабне получателите и те да се възползват от предложенията ви. Много често става така, че един флаер може да се разпространи на няколко различни места, тъй като той се предава от ръка на ръка.

Препоръчваме ви да поръчате по-голям тираж флаери, които да раздавате поне за срок от две седмици. Сами ще се уверите, че наглед елементарните хвърчащи листчета ще привлекат стотици потенциални клиенти и вие ще получите така жадуваните приходи за фирмата ви.

В сравнение с онлайн рекламата, флаерите са един евтин начин да презентирате дейността си. За сумата от 250 лева може да се сдобиете с впечатляващата бройка от 10 000 флаера, което е една изключителна оферта. Професионалистите ще се погрижат за добрата визия на рекламните носители и ще ги направят точно по вашия вкус.

За предпочитане е флаерите, които поръчате да бъдат в джобен размер. Така те ще предоставят удобство при носене и няма да заемат пространство в портфейла, чантата или ръчния багаж на потребителите. Форматът на листовките се определя от клиента като вие ще имате възможност за печат на нестандартен размер листовки.

Съветваме ви още сега да се свържете с фирма Printermax, която ще ви предложи безплатно разпространение на флаери, изработка на подходящ дизайн, пълноцветни и двустранни варианти на хвърчащите листовки и не на последно място цена, от която ще останете доволни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *