Rent a Car за лятото?

rent a car

Едно от най-хубавите неща, които ни предлага животът е да се наслаждаваш на свободата, на новите места, които не си посещавал, на моментите с половинката и с приятели. Ако не притежаваш собствена кола, rent a car услугите са гаранция за повече щастливи моменти.

Макар, че в България предпочитаме, ако може да заемем кола от приятел или ако няма автомобил за целта да ползваме друг тип транспорт има достъпни rent a car автомобили.

Ако решиш сам да определяш дестинацията и да не си зависим от други транспорти с приятели можеш да наемеш кола под наем произведена след 2010 г. за по малко от 10 лв. на човек. Цената отнесена към парите, които би платил за билети е дори може би по-малка.

Климатик, лесно пренасяне на тежките куфари и сакове, нова кола с нисък разход са само част от преимуществата. Така пътя до морето или планинската къща за гости ще се превърне в забавление, а както всички знаем смехът е здраве.

Наемайки кола под наем от фирма за rent a car услуги не плащаш за поддръжка на колата, моторно масло или други консумативи, за гражданска или автокаско, т.к. те са платени от rent a car фирмата. Често дори в цената влиза и винетен стикер който не трябва да заплащаш допълнително.

Единственият разход който трябва да заплатиш е горивото, но избирайки нов автомобил с малка кубатура и конски сили от София до морето можеш да стигнеш изразходвайки не повече от 20 литра гориво, което ако сте 5 човека е по по-малко от 10 лв. на човек.

Колите под наем са идеално решение да стигнеш до курорта, къмпинга или вилата до която няма транспорт с автобус, влак или маршрутка. Също така ще избегнеш редица прекачвания и досадното пренасяне на багаж в жегите.

Ако ти и приятелите ти сте решили да наемете кола под наем бързо и лесно можеш да намериш десетки предложения в интернет. Цените, които ще намериш са в голям диапазон, но имай в предвид, че за rent a car фирмите не важи максимата „по-евтиното излиза по-скъпо“.

Много от предлагащите коли под наем могат да предложат ниски цени за наемане на икономични автомобили, които са сравнително нови и се наемат често от клиентите. Никоя фирма предлагаща rent a car няма да ти даде неизправен автомобил, защото това за нея е голям разход.

Цената за наем на колата която ще платиш няма е достатъчна за разходите, които би направила фирма дала ти неизправен автомобил и тя ще бъде на загуба от сделката, т.к. ако колата под наем е неизправна фирмата трябва да ти осигури нова кола независимо къде се намираш и извози с пътна помощ авариралия автомобил.

Коли под наем от Тани 97 http://www.tany97.com/bg/index.php